• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dangubić: Previše! Bjelica: Nedopustivo…

Autor mondo.rs

"Moramo da izvučemo pouke, uskoro počinju utakmice za titulu u ABA ligi", bio je prvi utisak Nemanje Dangubića posle poraza od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća.

 Dangubić: Previše! Bjelica: Nedopustivo… Izvor: MN PRESS

Dušan Alimpijević i njegov letos renovirani tim nisu uspeli i prvom zajedničkom finalu.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Niš kao favoriti za osvajanje, odnosno odbranu Kupa Radivoja Koraća, ali je od prvog meča bilo jasno da jedini evroligaš sa ovih prostora nema formu zbog koje bi rivali trebalo da zaziru.

Videlo se to u četvrtfinalu sa Borcem iz Čačka, malo šta se promenilo u polufinalu sa FMP Železnikom, a naplata je stigla u finalnoj utakmici odigranoj pred punim tribinama Dvorane "Čair" u kojoj je Partizan počeo bolje, sigurnije, poveo 11:31, 26:46 i potom izdržao (prekasni) povratak Alimpijevićevog tima u utakmicu.

"Prvo poluvreme nas je mnogo koštalo, mnogo je velika razlika. Drugo poluvreme smo zaigrali mnogo bolje, imali smo šansu da se vratimo, ali nismo uspeli... Bila je prevelika razlika u prvom poluvremenu. Čestitam Partizanu na osvojenom Kupu", rekao je Nemanja Dangubić još "vruć", pre ulaska u svlačionicu.

"Generalno, mislim da nismo odigrali ceo turnir na nivou. Napravićemo analizu u narednih par dana, moramo da iz ovoga izvučemo pouke jer uskoro stižu utakmice u ABA ligi za titulu", nadovezao se Dangubić, strelac 14 poena.

Isti broj poena postigao je i Milko Bjelica, koji je u jednoj rečenici sumirao ono što se dogodilo tokom 40 minuta velike borbe (sa još većim brojem faulova na obe strane)

"Nedopustivo je bilo da Partizan povede 20 razlike u prvoj četvrtini, nekako smo uspeli da se vratimo, ali je na kraju Gagićev šut odlučio pobednika. Čestitam Partizanu, bili su bolji danas, na nama je da se okrenemo sledećim izazovima", izneo je Bjelica iste zaključke kao njegov mlađi saigrač.

"Nismo pokazali najbolju formu protiv Borca, protiv FMP-a smo pokazali neke znake, kao i danas, ali to nije bilo dovoljno".

Pročitajte šta je posle finala rekao i njihov trener, Alimpijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC