• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: Da bude motiv, da uzmemo preostalo

Autor mondo.rs

"Da znam zašto je nastup bio ovakav rešili bismo to do finala", rekao je trener Zvezde posle poraza u finalu Kupa Koraćča

 Alimpijević: Da bude motiv, da uzmemo preostalo Izvor: MN PRESS

"Čestitam Partizanu potpuno zasluženo osvojeni Kup", nekoliko je puta istakao u nedelju uveče Dušan Alimpijević, čestitajući "večitom" rivalu posle finala.

"Bili su bolji od prve do poslednje sekunde, sa ovakvim uvodom u utakmicu nismo zaslužili danas da pobedimo, bez obzira na nešto bolje drugo poluvreme, koje nije bilo dovoljno i ne može da bude dovoljno kad ovako uđemo u utakmicu".

Partizan je bio bolji, nadigrao je Crvenu zvezdu i kontrolisao rezultat od početka do kraja. Zvezda je ušla u meč bez potrebne energije, bez fokusa i gledala je kako "večiti" rival već u prvih deset minuta otvara sebi put ka pobedi.

"Moram da kažem da nismo zadovoljni kako smo uopšte izgledali na turniru, a što se same finalne utakmice tiče, pokušavao sam u nekoliko navrata da objasnim da je Partizanu ova utakmica zaista značajna, da će ući sa ogromnom energijom, jer je vrlo jasna stvar. Ljudi su imali Evropu kakvu su imali, nisu ove godine u plej-ofu ABA lige i siguran sam bio da će otvoriti meč sa dobrom energijom. Iz tog razloga mislim da je to bio naš najveći problem i odatle je potpuno zaslužena pobeda Partizana. Na tome im čestitam".

Zašto je Zvezda odigrala ceo turnir ispod svog ovogodišnjeg nivoa?

"Ne znam, da imam odgovor sigurno bismo ga rešili do finala".

Upitan koliko će gubitak prvog trofeja biti opterećenje u nastavku sezone, Alimpijević je odgovorio...

"Kao prvo, ne mislim da nam je zbog Evrolige i ABA lige ovaj trofej bio manje značajan. U Kupu ne dobijaju uvek favoriti, što je pokazala i ova utakmica. Nije plej-of, nema utakmica u kojima grešku možete da ispravite, ovde je jedna utakmica, to je bilo finale. Ostaje nam svakako ABA liga, koja nam je izuzetno značajna i koja znamo šta nosi i siguran sam da ovo ne može nam oteža, već da nas motiviše da uzmemo to što nam je preostalo, ostala dva trofeja".

U odlučujućim momentima, Zvezdini stranci nisu pogodili šuteve koji bi uveli meč u potpuni egal... Alimpijević nije hteo da govori o pojedinačnim nastupima svojih igrača.

"Ne bih o tome, zaista, to je više za internu analizu", dodao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC