• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novičin pobednički dres na humanitarnoj aukciji

Autor mondo.rs

Kapiten košarkaša Partizana daruje svoj dres sa finala Kupa Radivoja Koraća za pomoć navijaču crno-belih

 Dres-Novice-Velickovic-sa-Kupa-Koraca-na-humanitarnoj-aukciji Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća, a kapiten Novica Veličković odlučio je da svoj pobednički dres pokloni za pomoć drugome.

Dres sa brojem 12 stavljen je na aukciju koju je pokrenula humanitarna organizacija "Zajedno sa život" Jovana Simića, kakobi se pomoglo sakupljanju novčane pomoći za operaciju navijača Partizana Dragana Ganeta Pajića.

"Pobedu u finalu Kupa, kao i ovaj dres, posvećujemo Ganetu i njegovoj dugogodišnjoj borbi da sakupi sredstva za operaciju koja je neophodna. Pozivam sve da se uključe u akciju humanitarne organizacije 'Zajedno za život' i pomognu koliko mogu, jer je u pitanju čovek koji je stalno uz nas na tribinama, pravi ljubitelj sporta i ovo je način da mu se kao klub odužimo za sve", istakao je Veličković, podržan od saigrača.

Novica dres
Izvor: YouTube/Zajedno Za Život

Dres Novice Veličkovića sa utakmice finala Kupa Radivoja Koraća biće na internet aukciji naredna tri dana na sajtu limundo.com

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" tako nastavlja uspešnu akciju, nakon što je pre dresa kapitena košarkaškog kluba Partizana, na aukciji bio i dres kapitena fudbalskog kluba Saše Ilića, koji je prodat za 90.000 dinara, takođe za pomoć Draganu Pajiću.

Dragan je rođen sa teškim deformitetom lica, i do sada je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti preko 10.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba koje su mu neophodne.

Svi koji su u mogućnosti takođe mogu poslati SMS sa brojem 454 na broj 3030 ili donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa:

Dinarski: 115-0381642435922-77

Devizni: RS35115033816424359227

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC