• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdovc: Nemamo šanse protiv Partizana...

Autor mondo.rs

Trener Cedevite smatra da Zagrepčani ne mogu da dobiju crno-bijele ako budu na nivou iz prethodnih utakmica.

 Zdovc: Nemamo šanse protiv Partizana... Izvor: MN PRESS

Cedevita je u plej-ofu, ali kolo prije kraja još uvijek ne zna s koje pozicije.

Druge ili treće...

Zagrepčani imaju isti skor kao drugoplasirana Budućnost 16-5, s tim što tim Jurija Zdovca dočekuje Partizan, a Podgoričani u "Morači" igraju protiv FMP-a i imaju bolji bilans u međusobnim duelima.

Slovenački trener je na konferenciji za medije pred meč sa crno-bijelima rekao da njegova ekipa nema šanse protiv Partizana ako odigra kao u posljednjih nekoliko utakmica i istakao da mora da uradi sve - dok god ima šanse - da regularni dio sezone u ABA ligi završi na drugom mjestu. 

Partizan u Zagrebu za pozitivan kraj

"Igramo s ekipom koja nema veze sa onom iz prvog dijela sezone. Doveli su par novih igrača i stvarno igraju dobro. Dobili su posljednjih par utakmica, od toga Zvezdu u finalu Kupa Radivoja Koraća i Budućnost u 21. kolu ABA lige. Ako budemo igrali onako kako smo igrali posljednje utakmice, nemamo šanse", rekao je Zdovc, objavljeno je na sajtu regionalnog takmičenja. 

Cedevita će u posljednjem kolu regularne sezone u Košarkaškom centru "Dražen Petrović" ugostiti petoplasirani Partizan (11-10), koji je još prije februarske pauze ostao bez šansi za plasman u plej-of.

"Moramo da podignemo agresivnost i koncentraciju. Ja sam uvjeren da ćemo to uraditi, jer moramo da dobijemo tu utakmicu. Partizan je uvijek veliki motiv, ali oni su u stvarno dobrom ritmu i formi i neće biti nimalo lako. Ništa ne smijemo prepustiti slučaju. Mi moramo da uradimo sve što je do nas da završimo drugi, a i da nemamo nikakvih šansi - opet treba da dobijemo taj meč", završio je Zdovc.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC