• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miroslav Raduljica u Barseloni?

Autor mondo.rs

Taj scenario vrlo je moguć u skorijem periodu, prenosi katalonski "Sport".

 Miroslav-Raduljica-na-meti-Barselone Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srpski reprezentativac nalazi se u najužem izboru za mesto centra u katalonskom timu, koje je upražnjeno izostankom Kevina Serafina.

Francuz je već duže vreme van stroja zbog povrede, a operacija kolena, koja je zakazana za sutra, izvesno će ga udaljiti sa terena bar u naredna tri meseca.

Trener Katalonaca Svetislav Pešić zbog toga traži najbolje rešenje za poziciju petice, uz Antu Tomića, a čini se da bi mogao da ga pronađe u Kini.

Kako prenosi katalonski "Sport" u opciji su dva imena - Miroslav Raduljica, košarkaš Điangsu Dragonsa, i Džastin Hamilton, koji nastupa za Peking Dakse.

Raduljica ima bogato iskustvo igranja u velikim evropskim timovima kao što su Efes, Partizan, Alba Berlin, Panatinaikos i Armani, a jednu sezonu nastupao je i u NBA ligi, u ekipi Milvokija. Ove sezone u ekipi Điangsua u proseku je beležio 21,8 poena i 10 skokova po meču.

Hamilton je već sa uspehom nastupao u ACB ligi, u timu Valensije u sezoni 2015/2016, a nakon toga bio je na meti nekoliko evropskih timova, uključujući i Barselonu. Uprkos tome, odlučio je da se vrati u NBA ligu, gde je već ranije pokušao da pronađe angažman, ali bez uspeha. Proveo je sezonu u Bruklin Netsima, ali je posle trejda u Toronto odmah napustio SAD i odlučio prošle godine u julu da se oproba u Kini.

U ekipi Daksa igrao je važnu ulogu i u proseku je beležio 24,6 poena i 11 skokova po utakmici.

Peking Daksi, kao i Raduljičin Điangsu Dragons, završili su nedavno takmičenje u kineskom šampionatu eliminacijom u četvrtfinalu plej-ofa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC