• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jao Ming: Biću spreman za Olimpijadu

Najbolji kineski košarkaš Jao Ming potvrdio je da će biti spreman za Olimpijske igre u Pekingu, iako je nedavno operisao stopalo leve noge.

 Jao Ming: Biću spreman za Olimpijadu Izvor: MONDO

Centar Hjuston Rokitsa, koji se već mesec dana nalazi na rehabilitaciji nakon operacije stopala leve noge, izjavio je da je siguran da će se naći na olimpijskom turniru bez obzira što je ranije morao da završi sezonu.

"Mislim da neću propustiti Olimpijadu. Počeo sam da radim neke složenije vežbe, kao i u teretani, i za sada, sve odlično funkcioniše. Više ne osećam nikakav bol u nozi", izjavio je Jao Ming za dnevnik "Čajna Dejli".

On je nakon neophodnog postoperativnog perioda u SAD odlučio da se vrati u domovinu i nastavi lečenje tradicionalnim kineskim metodama, uprkos protivljenjima brojnih američkih lekara.

"Mislim da nema nikakve bojazni za moj potpuni oporavak i mesta sumnji da bi moglo doći do komplikacija, budući da se u Kini medicinski recepti uspešno koriste već hiljadama godina", izjavio je Jao Ming, nakon čije su povrede mnogi stručnjaci smatrali da neće biti u sastavu kineske reprezentacije koja će nastupati u Pekingu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC