• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak: Zenit je projektovan za Evroligu, ali...

Autor mondo.rs

Partizan će imati težak zadatak u drugom kolu Evrokupa, a trener Nenad Čanak poručuje da uprkos kvalitetu koji rival poseduje neće imati previše respekta

 Čanak: Zenit je projektovan za Evroligu, ali... Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana u utorak će prvi put ove sezone odigrati meč Evrokupa pred domaćim navijačima. U hali Aleksandar Nikolić ugostiće ekipu Zenita.

Nenad Čanak ističe da je reč o veoma kvalitetnom sastavu, ali da će njegov tim učiniti sve kako bi im se suprotstavio u najboljem svetlu.

"Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster. Svesni smo njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu ući bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće i pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da ispariramo Zenitu i pokušamo da ih iznenadimo", istakao je Čanak.

Crno-beli su startovali u Evrokupu porazom na gostovanju Trentu (73:82), dok su u ABA ligi ostavrili maksimalan učinak u prva dva kola - pobedili su Cedevitu u Zagrebu (87:84) i pre dva dana Olimpiju (82:79).

Mladi krilni centar Partizana Marko Pecarski veruje u svoj tim.

"Ulazimo u meč svesni da moramo da odigramo najbolje do sada kako bismo došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja", naglasio je Pecarski.

Karte za meč protiv Zenita, koji je u prvoj rundi dobio Turk Telekom (91:80), mogu se kupiti na stadionu Partizana i blagajni hale Aleksandar Nikolić na dan utakmice, kao i preko Ticketline Novi Beograd.

Cena ulaznica je 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, mesto u beloj loži košta 2.200, a u VIP loži 2.500 dinara.

Utakmica Partizan - Zenit igra se utorak u Beogradu od 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC