• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega Vizura - novi početak sa Milojem

Bivši igrači Partizana Dejan Milojević i Branko Milisavljević nova snaga Mega Vizure. Miloje u fotelji, Milisavljević u patikama.

 Mega Vizura - novi početak sa Milojem Izvor: MONDO

Košarkaški klub Mega Vizura, na čijem je čelu najpoznatiji srpski menadžer u tom sportu Miško Ražnatović, najavila je nove promovisavši Dejana Milojevića u novog sportskog direktora kluba.

Ujedno, za Mega Vizuru će naredne sezone igrati Branko Milisavljević, iskusni plejmejker, koji je igrao za mnoge klubove, uključujući upravo i ovaj u koji se vratio.

"Cilj Mega Vizure ostaje isti - promocija mladih igrača. Sve ove poteze koji smo povukli, napravljeni su sa ambicijom da stvorimo još bolje uslove da iz kluba izađu igrači koji će biti nosioci igre najvećih timova u Srbiji i Evropi. Jedna od takvih stvari, koja će pomoći da se klub podigne na veći nivo, jeste i dovođenje Dejana Milojevića na funkciju sportskog direktora. O Miloju ne treba trošiti riječi. U Srbiji postoji nepodijeljeno mišljenje o njegovim ljudskim i sportskim kvalitetima i uvjeren sam da če doprinijeti pravilnijem odnosu u radu sa mlađim igračima", rekao je Ražnatović na konferenciji za novinare.

Bivši reprezentativac, i igrač Partizana i Valensije, dobio je na poklon kravatu u bojama Mega Vizure!

"Neću biti klasičan generalni menadžer, već ću gledati da budem bliže terenu, da radim što više sa mladim igračima, pogotovo sa centrima", rekao je Milojević.

Iskusni košarkaš, 34-godišnji Branko Milisavljević, koji je promijenio mnogo klubova u karijeri, ponovo je član Mega Vizure.

"Nije slučajnost da je upravo te godine, kada je Mega Vizura jedini put izborila plasman u Superligu, Milisavljević bio naš član. Nadam se da će i sljedeće sezone biti napravljen isti uspjeh, ili da se bar do posljednjeg časa borimo za mjesto koje vodi u Superligu", rekao je Ražnatović.

Miliavljević je, između ostalog, igrao za čačanski Borac, Partizan, PAOK, Olimpijakos, Marusi, Lijetuvos Ritas...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC