• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Kada, ako ne sada!

Autor mondo.ba

Košarkašima Igokee u nedjelju u Laktaše (19. 00, Arena sport) gostuje aktuelni prvak ABA lige, podgorička Budućnost.

Poslije domaćeg poraza od Mege i trijumfa nad Cibonom u Zegrebu, "igosi" će u trećem kolu regionalnog takmičenja dočekati osvajača šampionskog prstena s namjerom da zabilježe i prve bodove u Laktašima u aktuelnoj sezoni.

Strateg Aleksandrovčana Nenad Trajković u superlativu je govorio o izabranicima Aleksandra Džikića, ali je najavio vraćanje izgubljenih bodova od Mege u prvom kolu.

Trajković za MONDO: Dule mi je košarkaški otac

"Budućnost je tim koji u svom rosteru ima 14 odličnih igrača, trener ima problem sa tim koga da stavi među 12. Imaju mnogo iskustva, igrače koji znaju kako se osvajaju titule. Očekujem da Džikić osvježi ekipu jer prije nas ima meč protiv Armanija u Evroligi. Njihova energija i njihova cijela hemija će zavisiti od starta u Evroligi. U svakom slučaju, mi se moramo okrenuti nama, dobili smo Cibonu u Zagrebu, imamo elan imamo dobru energiju i veliku želju da u nedelju pokažemo našoj publici da idemo naprijed, a ne nazad. Mi smo kiksali u prvom kolu protiv Mege tako da moramo na neki način vratiti bodove protiv velikih timova, protiv koga to možemo uraditi ako ne protiv Budućnosti, kada ako ne sada“, rekao je Trajković u najavi utakmice.

Košarkaš Igokee Domen Lorbek takođe je svjestan snage Podgoričana, ali je i uvjeren da će njegov tim imati priliku za pobjedu nad Crnogorcima.

"Svi znamo da je sljedeća utakmica protiv Budućnosti jedna od najtežih jer je Budućnost favorit ne samo u ovoj utakmici nego i u cijeloj ligi. Ipak, mislim da su oni u lošoj situaciji sada, otežavajuća okolnost im je što igraju utakmicu u Evroligi protiv Armanija (poraz Podgoričana) što će ih iscrpiti. Biće ovo teška i neizvjesna utakmica, sigurno jaka i sa čvrstim odbranama tako da će odlučiti detalji. Igramo kući, mislim da ćemo imati šansu i pokušaćemo da dobijemo taj meč", istakao je slovenački igrač.

Igokea i Budućnost su u dosadašnja dva kola ostvarili polovičan učinak, a u dosadašnjih sedam mečeva u Laktašima, uspješniji su "igosi" sa skorom 4:3. Posljednji put, gosti iz Podgorice su slavili u četvrtfinalu ABA Superkupa sa 90:86.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC