• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaši Partizana: Sezona za pamćenje

Igrači Partizana blistali su od sreće poslije osvojene još jedne šampionske titule ocijenivši završenu sezonu najboljom u njihovim karijerama.

 Košarkaši Partizana: Sezona za pamćenje Izvor: MONDO

Partizan je još jednom potvrdio da je nerpikosnoven na ovim prostorima na košarkaškoj sceni. Crno-bijeli su do devete uzastopne, ukupno 17 titule u sitoriji kluba stigli na dosta neobičan način.

Košarkaši Hemofarma se nisu pojavili na trećoj utakmici finala plej-ofa u beogradskom Pioniru, pa je tim Duška Vujošević, poslije uobičajne procedure u ovakvim situacijama, s obzirom da je već vodio sa 2:0 u seriji, proglašen šampionom Srbije.

Čak i da su se Vrščani pojavili na parketu, vjerovatno bi slavlje bilo odloženo na samo nekoliko sati. U prethodne dvije utakmice, ali i tokom čitave sezone, Petar Božić i drugovi su više puta potvrdili da im u ovom dijelu Evrope nema ravnih.

Košarkaši novog-starog šampiona bili su presrećni nakon proglašenja pobjednika.

"Super... ovo mi je daleko najljepša i najbolja sezona u karijeri, a mislim i svih nas", rekao je nasmejani Aleksandar Marić, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača.

"Osvojili smo ove sezone sve osim Evrolige, a tu su nam falili centimetri da dođemo do finala. Centimetri ili sekunde, kako se gleda. Hvala saigračima, stručnom štabu, navijačima, Beogradu i Srbiji na svemu što su uradili za nas. Sezona jeste bila dugačka, ali sa ovim momcima nikad nije dosadno", rekao je Marić.



Plejmejker Lester Mekejleb po običaju nije bio mnogo rječit, ali nije skidao osmijeh sa lica.

"Osjećam se zaista sjajno, stvarno smo mnogo postigli. Još nisam odlučio da li ću ostati. Kad odem kući i razmislim, onda ću znati", rekao je popularni Bo.

Lorens Roberts takođe je bio jako srećan i rekao je da je uživao u proslavi titule i da će tek da slavi uspjehe ove sezone.

"Mnogo je dobar osjećaj. Sezona je bila dugačka, ali jako uspješna.
Ne znam šta da kažem sada, srećan sam mnogo. Sada želim da se opustim i uživam i da proslavim trofeje, ne razmišljam o budućnosti", rekao je Roberts.

Aleksandar Rašić bio je uobičajeno miran poslije "sezone iz snova".

"Mislim da niko ni u najluđim snovima nije mogao da očekuje ovakvu sezonu. Čestitam svima, a naročito navijačima na fantastičnoj podršci", rekao je Rašić.

Jan Veseli je kazao da je "srećan kao i svi ostali", a na pitanje novinara da li će ostati i sljedeće sezone, odgovorio je: "Naravno!"

(Beta/MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC