• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega želi 4-0, ali...

Autor mondo.rs

... trener Dejan Milojević upozorava da bez obzira na tri pobede na startu protiv Olimpije kreću od nule. "Ne smemo dopustiti bilo kakvo opuštanje, jer će protivnici to umeti da kazne", poručuje

 Mega - Olimpija ABA liga najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ekipa Mege odlično je počela novu sezonu ABA lige. Nalaze se na vrhu tabele i uz Crvenu zvezdu jedini je tim koji je nanizao sve tri pobede.

Ekipa Dejana Milojevića želi da produži seriju u petak, kada u Sremsku Mitrovicu stiže ekipa Olimpije u 4. kolu ABA lige.

Ipak, trener upozorava da protiv slovenačkog tima ne sme biti opuštanja, jer bi to oni znali da kazne.

"Dočekujemo ekipu Olimpije koja je kvalitetan protivnik sa dobrom kombinacijom mladih i iskusnih igrača. Uostalom, to pokazuju i njihovi rezultati na startu ABA lige, gde su pobedili Mornar i Zadar, a u Beogradu igrali utakmicu na jednu loptu sa Partizanom. Za nas je bitno da uđemo u meč sa potrebnom energijom i agresivnom odbranom. Sigurno je da nam puno znače prethodne tri pobede, ali svaku utakmicu počinjemo od nule i ne smemo dopustiti bilo kakvo opuštanje, jer će protivnici to umeti da kazne. Verujem u moju ekipu i ukoliko nametnemo naš ritam na utakmici, možemo da dođemo do četvrte pobede što bi bila potvrda sjajnog starta sezone", naveo je Milojević.

Olimpija ima skor 2-1, a na meč sa Megom stiže posle tesnog poraza u FIBA Ligi šampiona na gostovanju u Grčkoj ekipi Prometeusa (77:79).

"Nećemo imati mnogo vremena da se pripremimo za meč sa ekipom koja nema nijedan poraz ove ekipe. Mega definitivno nije lak protivnik, ali smo dovoljni motivisani i nadam se da ćemo imati dovoljno energije za dobar meč", poručio je pred dolazak u Sremsku Mitrovicu trener Olimpije Zoran Martič.

Meč 4. kola ABA lige Mega - Olimpija na programu je u petak od 17 časova u hali Pinki, uz direktan prenos na TV Arena sport 2.

PAROVI 4. KOLA

Petak

Mega - Olimpija (17.00, Arena sport 2)

Subota

Krka - Partizan (17.00, Arena sport 1)

Crvena zvezda - Igokea (21.00, Arena sport 1)

Nedelja

Zadar - Mornar (17.00, Arena sport 2)

Cibona - Cedevita (19.00, Arena sport 2)

Ponedeljak

Budućnost - FMP (18.00)

TABELA: Zvezda 3-0, Mega 3-0, Olimpija 2-1, Budućnost 2-1, Partizan 2-1, FMP 2-1, Cedevita 1-2, Igokea 1-2, Mornar 1-2, Krka 1-2, Cibona 0-3, Zadar 0-3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC