• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asvel gostuje Partizanu kao lider Francuske: 6-0

Autor mondo.rs

Ekipa iz Liona u dobrom raspoloženju počinje pripremu za "Pionir".

 Asvel gostuje Partizanu kao lider Francuske: 6-0 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dan uoči dolaska u Beograd i halu "Aleksandar Nikolić", sledeći protivnik Partizana u Evrokupu sačuvao je maksimalni skor u francuskom prvenstvu.

Ekipa koju s klupe predvodi Zvezdan Mitrović, selektor Crne Gore, ostvarila je u nedelju šestu pobedu u isto toliko kola tamošnjeg šampionata, pa stiže u Srbiju kao lider tabele.

Asvel - Lion 82:68 (21:19, 19:13, 21:19, 21:17)

Uzimajući u obzir i utakmice Evrokupa, klub koji vodi Toni Parker odlično je počeo sezonu - ukupnim učinkom 8-1, uz jedan, ubedljiv poraz na gostovanju Valensiji u 1. kolu evro-takmičenja (84:62). Od tada, Mitrovićev tim igra u dobrom ritmu, u kojem je bez značajnih teškoća trijumfovao i ove večeri.

Petorica igrača Asvela završili su meč protiv Limoža sa dvocifrenim učinkom. Najefikasniji je bio mladi centar Amin Noua sa 15 poena (uz šut za tri 3/5 i 10 skokova), a pratili su ga nekadašnji bek Panatinaikosa Ej-Džej Sloter, hrvatski centar Miro Bilan, kao i bivši reprezentativac Francuske, bek/krilo Šarl Kaudi. Svi sa po 13 poena.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Demarkus Nelson (na slici) postigao je 11 poena i bio je inspirisan, što je dokazao preciznim hicima za tri poena (3/3). Njegov saigrač na bekovskim pozicjiama, reprezentativac Litvanije Mantas Kalnijetis, nije imao svoje veče, jer je u trijumfu tima iz Liona učestvovao sa pet poena, uz šut iz igre 2/9.

Mitrovićeva ekipa istrčaće pred Partizanovu publiku u utorak, u utakmici koja će početi u 19 časova. Ovo su bili svi njeni strelci u meču protiv Limoža: Nelson 11, Noua 15 (10 sk), Bakner 5, Sloter 13, Lajti 7, Bilan 14 (5 sk), Kalnijetis 5 (5 sk, 7 as), Kaudi 13.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC