• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Lejkersi prošetali prsten gradom

Desetine hiljada navijača Los Anđeles Lejkersa ispratile su počasnu povorku gradskog tima koji je uspio da odbrani titulu u NBA ligi.

 NBA: Lejkersi prošetali prsten gradom Izvor: MONDO

Navijači su stojali uz putanju dugačku dvije milje (3,2 kilometra) i mahali ljubičastim i zlatnim zastavama ili bili odjeveni u majice sa sloganima u čast osvajanja  uzastopne titule.

Video pogledajte na www.mondo.rs

Osim toga, ljudi su nosili svakakve vrste timskih obilježja, a neki su čak i uzeli slobodan dan sa posla da bi pozdravili svoje ljubimce.

Zvijezde tima Kobi Brajant, Pau Gasol, Derek Fišer, Endru Bajnam i Ron Artest mahali su navijačima iz otvorenog kampiona, koji je u noći između ponedeljka i utorka prošao ulicama Los Anđelesa u proslavi trofeja.

Mnogi navijači čekali su satima da bi vidjeli svoje junake kako prolaze u koloni sa "duplim" autobusima i vatrogasnim kamionima.

Policija je objavila da je ceremonija prošla mirno i da je uhapšeno sedam osoba zbog manjih prekršaja. Vlasti nisu iznijele ocjenu o broju okupljnih ljudi.

Parada je trajala jedan sat, predvođena navijačicama Lejkersa, odevenim u ljubičasto, koje su izazvale oduševljeno dobacivanje.

U paradi su učestvovale i legende kluba, Irvin "Medžik" Džonson i Karim Abdul-Džabar, ali nije bilo trenera Fila Džeksona koji je morao da ide na ranije zakazane ljekarske preglede.

Lejkersi su titulu osvojili u noći između četvrtka i petka, kada su u sedmoj utakmici velikog finala pobijedili Boston sa 83:79.

Igrači su obećali da će se sljedeće sezone potruditi da osvoje 17. titulu prvaka.

"Bićemo spremni kad počne sljedeća sezona, to je sigurno. Od pet titula koje sam osvojio, ova mi je daleko najbolja jer je bilo najteže osvojiti je", rekao je Brajant.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC