• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa sanja Veselog, spava sa Bjelicom

Španski sportski dnevnik tvrdi da Barselona "sanja Jana Veselog, a ima Nemanju Bjelicu u spavaćoj sobi".

 Barsa sanja Veselog, spava sa Bjelicom Izvor: MONDO

Ako bi Rudi Fernandez bio idealan za popunjavanje pozicije broj "dva", onda je san Barselone na poziciji "tri" Jan Veseli, piše "El mundo deportivo".

To neće biti lak posao čak ni za prvaka Evrope, koji je već nekoliko puta bezuspješno pokušao da potpiše ugovor sa mladim Čehom.

Veseli je u Partizanu već dvije sezone, a ugovor mu važi do 2013. godine i prema njemu srpski klub bi trebalo da bude saglasan sa transferom.

Uprava crno-bijelih će se potruditi da zadrži Jana Veselog do narednog ljeta. Prema riječima sportskog direktora Dragana Todorića situacija sa Veselim ne zabrinjava, jer je rekao da želi da ostane u Beogradu.

Upravo i "El mundo deportivo" ističe da je "druga ključna stvar u tome da Veseli neće otići iz kluba sa kojim se duboko identifikuje".

List ističe da bi u Barseloni mogao da ima pet puta veću platu od one koju ima u Partizanu, finansijski skormnom klubu za evropske prilike.

Prema njihovim riječima svestranost Jana Veselog je impresivna, što je pokazao na nedavnom fajnal-foru u Parizu. Tu je 20-godišnji Čeh demonstrirao i da može dobro da igra pod pritiskom.


I dok čelnici Barselone sanjaju Jana Veselog, Nemanja Bjelica im je u spavaćoj sobi. Tako piše "El mundo deportivo".

Ukoliko Katalonci ne uspiju da angažuju Veselog, alternativu će pokušati da nađu u Nemanji Bjelici, čiji ugovor sa Crvenom zvezdom je fleksibilniji.

Španci kao negativnu stranu tu smatraju da nisu imali priliku da vide Nemanjin učinak na važnim utakmicama, jer nije nastupao u Evroligi.

Konstatacija "El mundo deportiva" je da je Jan Veseli sigurna opklada, dok je Nemanja Bjelica opcija sa više rizika za Barselonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC