• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dobio trenera?

Autor mondo.rs

Pregovori crno-bijelih sa više kandidata, u kojima su Trinkjeri i Kesar bili u prvom planu, završeni su uspješno i ekipu bi novi šef trebalo da vodi već u subotu u Sremskoj Mitrovici.

 Andrea Trinkjeri pristao - KK Partizan dobio novog trenera Izvor: MN PRESS

"Selfi" koji se pojavio na društvenim mrežama nije značio samo razgovor dvojice ljudi i košarci, već presudan korak prema konačnom dogovoru.

Košarkaški klub Partizan dobiće prvog trenera stranca u istoriji, a petog od odlaska Duška Vujoševića na leto 2015. godine, navodi "Sportski žurnal".

"Andrea Trinkjeri poslao je potvrdan odgovor predsjedniku kluba Ostoji Mijailoviću i u toku dana (srijeda) trebalo bi da budu završene određene formalnosti", navodi se u tekstu objavljenom na portalu ovog sportskog lista.

Italijan, koji perfektno govori naš jezik, trebalo bi u četvrtak sa porodicom da doputuje u Beograd, a već u subotu da zauzme mjesto kraj aut linije u Sremskoj Mitrovici.

STRANAC ILI OPET PARTIZANOVAC?

Izvor: MN PRESS

raspored crno-bijelih u novembru:

03/11 Mega (Sremska Mitrovica)

06/11 Trento (Beograd)

10/11 Cibona (Beograd)

14/11 Zenit (Sankt Peterburg)

18/11 Budućnost (Podgorica)

21/11 Valensija (Beograd)

24/11 Crvena zvezda (Beograd)

Uzdrmani sastav crno-bijelih, koji se nalazi u seriji od pet poraza, igraće protiv odlične Mege jednu od najvažnijih utakmica ove sezone, iako se radi o 6. kolu ABA lige.

Nenad Čanak podnio je ostavku prošlog četvrtka poslije utakmice sa Zadrom u "Areni" i sedmog poraza u 11 takmičarskih mečeva u ABA superkupu (1-1), ABA ligi (2-3) i Evrokupu (1-3).

* tabela ABA lige: Crvena zvezda 5-0, Mega 5-0, Budućnost 3-2, Olimpija 2-3, Cedevita 2-3, Igokea 2-3, Partizan 2-3, Cibona 2-3, Mornar 2-3, FMP 2-3, Krka 2-3, Zadar 1-4 *

Ovja moralan čin bivšeg košarkaša crno-bijelih, koji je za razliku od nekolicine kontaktiranih prošle sezone prihvatio da i sam "gasi požar" nastao lošim rezultatima pod vođstvom Miroslava Nikolića, prihvaćen je dan kasnije u Humskoj.

Tada su intenzivirani pregovori sa Trinkjerijem, sa kojim je predsjednik Ostojić bio u kontaktku i prije početka sezone, a izgleda da je dogovor postignut ove srijede kada će ekipa nastupiti u Ankari protiv Turk Telekoma u Evrokupu (18.00).

MATOVIĆ NA 40 MINUTA, PA TRINKJERI...

Izvor: MN PRESS

Mondo je i najavio da će Partizan dobiti prvog stranca na mjestu trenera ukoliko Ostojić procijeni da Trinkjerijev ugovor nije preveliki balast za klub, koji je i dalje u milionskim dugovima.

Aleksandar Kesar, bivši Vujoševićev pomoćnik u Partizanu, odnosno asistent Dušana Ivkovića u njegovih posljednjih nekoliko angažmana u karijeri, pominjan je kao alternativa i prva želja dugogodišnjeg operativca, Dragana Todorića.

Na 40 minuta, uloga prvog trenera pripašće Čankovom asistentu, Aleksandru Matoviću, a onda će ulogu šefa preuzeti Trinkjeri, koji je od rastanka sa Bambergom prošlog februara bio bez angažmana.

Ostaje pitanje da li ovo znači i povratak Vlada Šćepanovića u Partizan, ovog puta kao asistenta u stručnom štabu italijanskog stručnjaka, što je bila uloga bivšeg asa crno-bijelih prošle sezone u Bambergu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC