• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matović: Mekan ulaz u utakmicu, mnogo smo im dozvolili

Autor mondo.rs

Vršilac dužnosti šefa struke crno-belih prokomentarisao je duel sa Turk Telekomom u Ankari, u kome je ekipa doživela šesti poraz zaredom.

 Turk Telekom Partizan 77:27 izjava Izvor: MN PRESS

U gostima se vaditi iz "minus 21" nikada nije lak i jednostavan posao, pa tako nisu uspeli da ga odrade ni igrači Partizana u meču 5. kola Evrokupa protiv Turk Telekoma.

Tim Vladimira Štimca dugo je držao dvocifrenu prednost, a crno-beli su u četvrtoj četvrtini propustili nekoliko šansi da dodatno zabrinu domaćina, kada su gubili sedam do devet poena razlike.

Konačnih 77:72 ujedno je najbliže što su se primakli, ali pobedu Turk Telekoma nisu ugrozili.

Turk Telekom - Partizan 77:72 Evrokup 2018 peto kolo
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball


Evo šta je posle pada na 1-4 u C grupi izjavio Aleksandar Matović, dojučerašnji pomoćnik Nenada Čanka koji je i prošle godine u sličnim okolnostima vodio ekipu na utakmici Evrokupa protiv Bilbaa.

"Mekano smo ušli u utakmicu. Dozvolili smo im mnogo skokova u napadu i iz toga tri otvorena šuta za tri poena. U prvoj četvrtini smo imali problem i u odbrani od 'pik end rola', pa smo tu odbranu promenili i zahvaljujući kontroli skoka i kontroli njihove igre 'jedan na jedan', došli u situaciju da smanjimo razliku, čak u jednom trenutku i da dovedemo ishod utakmice u pitanje", rekao je Matović za klupski sajt.

"Na kraju ipak nismo u tome uspeli. Nismo energetski bili dobri, a u nekim bitnim trenucima nismo donosili ni dobre odluke u napadu", osvrnuo se najverovatnije na promašene trojke Sija i Marinkovića pri "minus devet".

Crno-beli sa Trentom dele peto i šesto mesto na tabeli C grupe, a Turk Telekom je četvrti sa pobedom više i trenutno je u najpovoljnijoj poziciji za plasman u Top 16 fazu.

Iduće srede u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostovaće upravo Trento, ali pre toga je na programu važan meč ABA lige, protiv Mege u Sremskoj Mitrovici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC