• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi bi da odvedu i Marića?

"Mariću je ponuđen trogodišnji ugovor, a CSKA je spreman da plati i cijenu njegove slobode, koja iznosi milion evra", navodi Lifesports.ru.

 Rusi bi da odvedu i Marića? Izvor: MONDO

Mada vijest o prelasku Duška Vujoševića na klupu CSKA još nije zvanično potvrđena, ruski mediji uveliko spekulišu imenima mogućih pojačanja.

Partizan je odredio visoko obeštećenje za najkorisnijeg igrača Evrolige, Aleksandra Marića, ali je CSKA spreman da ga plati, tvrde ruski sajtovi.

"Mariću je ponuđen trogodišnji ugovor vrijedan četiri miliona evra, a CSKA je spreman da plati i cijenu njegove slobode, koja iznosi milion evra", navodi Lifesports.ru.

Taj sajt citira izjavu koju je Marić dao uoči utakmice za treće mjesto na Fajnal foru u Parizu, u kojoj je CSKA poslije produžetka pobjedio crno-bijele.

"Nekoliko puta sam gledao CSKA na televiziji. Imaju odličan tim, sa nekoliko sjajnih napadača, a uz to dugo igraju zajedno", rekao je tada centar crno-bijelih.

Zanimljivo je da Lifesports.ru nije predstavio Marića kao MVP-ja elitnog kontinentalnog takmičenja i otkrovenje minule sezone u evropskoj košarci, već kao "vinovnika tuče na utakmici Partizan - Hemofarm"!

Sajt "Sovsport" ide korak dalje od konkurencije, pa navodi da bi čak trojica dosadašnjih Vujoševićevih učenika mogla da pojačaju CSKA.

Pored Marića, koji predstavlja njihovu primarnu metu, Moskovljani su zainteresovani za Jana Veselog (ima ugovor i još veće obeštećenje od Marića) i Boa Mekejleba (slobodan igrač).

Kako MONDO nezvanično saznaje, Partizan nema konkretne ponude za stamenog centra i još je rano da se priča na temu njegovog odlaska. Ipak, iskustvo Duška Vujoševića, za kojeg prije dva-tri dana niko nije mogao da pretpostavi da će otići, govori koliko brzo stvari mogu da se promjene...

Važno je napomenuti da klub koji u Humsku 1 donese milion evra ne može automatski da odvede Marića sa sobom, već na to moraju da pristanu i crno-bijeli.

Iz konkurencije ne bi trebalo isključiti ni velike španske klubove, prije svih Barselonu, koja pojačanje na poziciji "pet" vidi u Mariću ili Janisu Burusisu iz Olimpijakosa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC