• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nisam mogao da ne prihvatim ponudu

"Ponuda je takva da nema čovjeka koji ne bi razumio moju odluku da je prihvatim, i profesionalno i u svim drugim aspektima", rekao je Duško vujošević.

 Vujošević: Nisam mogao da ne prihvatim ponudu Izvor: MONDO

Najtrofejniji trener Partizana Duško Vujošević napustio je poslije devet sezona ovaj košarkaški klub da bi preuzeo moskovski CSKA, saopštio je u petak, 25. juna šampion Srbije.

"Ponuda je takva da nema čovjeka koji ne bi razumio moju odluku da je prihvatim, i profesionalno i u svim drugim aspektima. Ostavljam klub na dobrim i čvrstim osnovama i u dobrim rukama. Nije to stvar trenutka, već nešto što se dugo gradilo... Sistem je uspostavljen da traje, a sada treba ići dalje", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Ova izjava potvrđuje vijest koju je MONDO objavio dan ranije.

Ime novog trenera još nije poznato, a agenciji Beta je u klubu rečeno da će biti poznato "uskoro".

Predstavnici CSKA doputovali su ove nedjelje u Beograd po Vujoševića, a u košarkaškim krugovima njegov odlazak u Moskvu bio je glavna vijest, koju niko zvanično nije želio da potvrdi, ali su svi nezvanično govorili da nije istina.

Vujošević je konačno potpisao ugovor čiji finansijski detalji nisu saopšteni, ali mediji navode da je vrijedan pet miliona evra za tri godine.

"Zahvalan sam svima koji su mi omogućili da služim Partizanu, prije svega radnoj zajednici, predsjedniku i upravi kluba. Cijela istorija svjedoči o ljubavi koja zaborava nema. Posebno bih zahvalio navijačima. Ovo je prilika da se svi ujedine i podrže novi Partizan, jer će mu podrška biti jako potrebna", zaključio je Vujošević.

Trener je proveo posljednjih devet sezona u Partizanu, tokom kojih je osvojio devet titula prvaka Srbije, četiri Jadranske lige i četiri kupa. Vujošević je trenirao Partizan i tokom osamdesetih i tada je osvojio evropski Kup Radivoja Koraća, titulu prvaka Jugoslavije i nacionalni kup.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC