• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica za MONDO: Draft je samo prvi korak

"San svakog košarkaša je da zaigra u NBA ligi, ali treba biti realan, vidjeti prvo kakva je situacija u Minesoti", poručio je Nemanja Bjelica.

 Bjelica za MONDO: Draft je samo prvi korak Izvor: MONDO

"Velika mi je čast što sam ovdje", rekao je Nemanja Bjelica u razgovoru za MONDO, neposredno uoči konferencije za novinare na kojoj su predstavljeni ovogodišnji draft "pikovi" Minesota Timbervulvsa.

To je, otprilike, sve konkretno što je talentovani košarkaš imao da kaže, desetak sati pošto je saznao da su ga Vašington Vizardsi "trejdovali" u Mineapolis.

Tačnije, poslali su NBA prava na njega, pošto Bjelica još nije upoznat sa planovima svog potencijalnog kluba i ne zna da li će se već sljedeće sezone naći među "vukovima", ili će nastaviti da stiče iskustvo u nekom evropskom klubu.

On je iz američke centrale agencije "Interperformensis" u Čikagu, doputovao u Mineapolis u društvu svojih menadžera.

"San svakog košarkaša je da zaigra u NBA ligi, ali treba biti realan, vidjeti prvo kakva je situacija u Minesoti", poručio je Bjelica, koji nema namjeru da u 23. godini greje klupu bilo kojeg tima.

Nije, naravno, zanemarljiv ni finansijski aspekt cijele priče, jer krilo-plej Crvene zvezde, kao igrač izabran u drugoj rundi, ne bi mogao da računa na veliki ugovor...

"Drago mi je što sam izabran, to znači da me cijene. Naporno sam radio za ovaj trenutak i maštao o njemu. Ali, ovo je samo prvi korak. Mislim da ću tek za nekoliko dana imati jasniju situaciju".

Čini se da je Evropa u ovom trenutku pametniji izbor, pa čak i ako je u pitanju italijanski Beneton.

Bjelica je demantovao vijest objavljenu na sajtu "Draft ekspres", da je već potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Treviza. To što nije potpisao, ne znači da neće...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC