• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žurnal: Veseli i Marić ostaju u Partizanu!

Jan Veseli i Aleksandar Marić još nisu na prodaju - ostaju u Humskoj. Baš kao i kapiten Petar Božić. Odlaze Amerikanci...

 Žurnal: Veseli i Marić ostaju u Partizanu! Izvor: MONDO

Navijači Partizana su dobili težak udarac prošle nedelje kada su saznali da Duško Vujošević poslije devet fenomenalnih sezona odlazi iz Humske. A onda su počele i selidbe košarkaša, bar po medijima...

Nije tajna da su za najbolje igrače Partizana zainteresovani vodeći evropski klubovi. Aleksandar Marić, Jan Veseli, Bo Lester Mekejleb, Lorens Roberts...svi bi voljeli da ih vide u svojim redovima.

A "Sportski žurnal" tvrdi: Jan Veseli i Aleksandar Marić sigurno ostaju u Partizanu!

Prema informacijama tog lista, Veseli i Marić žele da ostanu, a to žele i u klubu. Čelnici Partizana ne žele da se odlazak Vujoševića previše odrazi na rezultate, a i u boljoj su finansijskoj situaciji nego prethodnih godina tako da ne moraju da prodaju sve najbolje igrače.

"Počeli smo da pričamo sa momcima za koje smo zainteresovani da i sljedeće sezone nose crno-bijeli dres. Narednih dana se nadamo dobrim vijestima, jer za sada sve ukazuje na pozitivan ishod", rekao je sportski direktor crno-bijelih Dragan Todorić "Večernjim novostima".

Ono što će rastužiti navijače Partizana je informacija da Mekejleb i Roberts vjerovatno odlaze iz Partizana.

"Mislim da nećemo moći da računamo na Mekejleba i Robertsa. Predsjednik Danilović je u kontaktu sa njihovim menadžerom i on mnogo bolje zna situaciju oko Amerikanaca", kaže Todorić.

Ostaće i kapiten Petar Božić, "profesionalni dizač trofeja". Božić je u Partizanu od 2004. godine i najuspješniji je kapiten u istoriji crno-bijelih po broju osvojenih trofeja.

U Partizan bi mogli da dođu Nemanja Gordić, plejmejker podgoričke Budućnosti, bek kragujevačkog Radničkog Dragan Milosavljević, možda se vrati Ivan Paunić, a na listi želja je i Bojan Popović...

"Iznenađen sam odlaskom Vujoševića, ali to ne utiče na moju želju da obučem crno-bijeli dres. U narednih desetak dana će sve biti mnogo jasnije", izjavio je Nemanja Gordić, prenosi "Sport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC