• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK PARTIZAN: Jovanović "novi Vujošević"

Novi trener košarkaša Partizana je Vlada Jovanović, dosadašnji pomoćnik Duška Vujoševića. U Partizan došao Dragan Milosavljević.

 KK PARTIZAN: Jovanović "novi Vujošević" Izvor: MONDO

Upravni odbor KK Partizan jednoglasno je odlučio da Vlada Jovanović bude novi šef stručnog štaba šampiona.

Na sajtu crno-bijelih objavljena je i izjava dosadašnjeg prvog asistenta Duška Vujoševića, koji je otišao u moskovski CSKA, u kojoj je istakao da je počastvovan.

"Biti i kandidat za prvog trenera KK Partizan za mene je bila velika čast, a sada kada je i zvanično odlučeno da ću naredne sezone voditi klub iz Humske mogu samo da konstatujem da sam veoma zahvalan na ukazanom povjerenju. Prije svega bih se zahvalio predsjedniku Daniloviću i sportskom direktoru Todoriću, a posebno Dušku Vujoševiću čija preporuka iz više aspekata znači mnogo. Veoma sam im zahvalan što su imali povjerenja u mene i prepustili mi ovaj zahtijevan i delikatan posao", naveo je Jovanović.

On je dodao da mu je čast što će biti trener velikog kluba, koji je dokazao veličinu u Evropi.

"Trudiću se da u narednom periodu, prije svega radom, odnosom prema poslu, klubu i igračima to ukazano povjerenje na najbolji mogući način i opravdam", rekao je novi trener prvog tima Partizana.

Vlada Jovanović je osnovnu i srednju školu završio u Čačku. Diplomirao je na višoj trenerskoj školi 1999. godine u Beogradu. Apsolvent je na fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, odsjek košarka. Igrao je košarku za sve mlađe selekcije kao i za prvi tim Borca i Železničara iz Čačka. Trenerskim poslom počeo je da se bavi 1997. godine. Bio je trener mlađih selekcija Borca, Zemuna i Partizana. Od 2006. je sa prvim timom crno-bijelih. Osvojio je pet titula prvaka države, četiri titule prvaka NLB lige i tri Kupa Radivoja Koraća.

Od prošlog ljeta je selektor juniorske reprezentacije Srbije, sa kojom je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj osvojio zlatnu medalju. Istu selekciju predvodi i ovog ljeta na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

MILOSAVLJEVIĆ NOVI IGRAČ ŠAMPIONA



Iz Partizana i vijest da je dosadašnji bek kragujevačkog Radničkog Dragan Milosavljević, koji je i na širem spisku srpske reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo. Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima.

Milosavljević ima 21 godinu (11.05.1989), rođen je u Kruševcu. Igra na poziciji beka, a visok je 198 cm.

Prethodne sezone u regionalnoj NLB ligi prosječno je postizao 10.2 poena po utakmici sa procentom šuta za dva od 58,1 odsto, za tri od 41,7, odnosno 79,7 sa linije slobodnih bacanja. Bilježio je 2,1 asistenciju i 3,8 skokova po meču.

Milosavljević je prvo pojačanje u Humskoj ovoj ljeta i biće na raspologanju treneru Jovanoviću od avgusta kada kreću pripreme crno-bijelih.

Ostale, nezvanične informacije iz Partizana pročitajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC