• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Rad u CSKA je veliki izazov

Duško Vujošević prvi put kao trener CSKA pred ruskim novinarima. "Sa Partizanom sam dosegao maksimum, sa CSKA hoću više".

 Vujošević: Rad u CSKA je veliki izazov Izvor: MONDO

Novi trener košarkaša CSKA iz Moskve Duško Vujošević predstavljen je ruskoj javnosti i izjavio da se raduje novom, velikom izazovu kakav je vođenje najtrofejnijeg ruskog tima.

"U ovom klubu već postoji sistem. Nadam se da ću, svojim znanjem i iskustvom, uspjeti da ga unaprijedim. Ja sam timski igrač. Prelazak u CSKA je za mene veliki izazov, jer ću kao trener iza sebe imati i odličnu organizaciju koja će me podržavati i pomagati", rekao je Vujošević u svom prvom obraćanju ruskim novinarima.

Bivši strateg Partizana izjavio je da će klub dovesti pojačanja na određenim pozicijama u ekipi, ali nije želio da navede imena igrača koji su interesantni "armejcima".

"Dostigao sam maksimum u Partizanu, a u CSKA imam mogućnost da zabilježim još bolje rezultate. Na moju odluku uticali su prijateljski, gotovo bratski odnosi navijača dva kluba", dodao je Vujošević.

Trofejni trener poručio je svojim novim igračima da ih očekuje težak i naporan rad u narednom periodu.

"Jedan od osnovnih elemenata košarkaškog talenta predstavlja i sposobnost da se naporno radi na treninzima. Važno je da se igra dobro pod pritiskom. Obećavam igračima da ih čeka naporan rad. Nadam se da ćemo dobro odraditi pripreme. Logično je da bude i uspona i padova, ali uradiću sve da igramo na visokom nivou", zaključio je srpski stručnjak.

Vujošević je prethodnih devet sezona trenirao Partizan i sa crno-bijelima je za to vrijeme osvojio 17 trofeja, od čega devet uzastopnih titula nacionalnog prvaka.

(Beta/MONDO - foto: CSKA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC