• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac: Bolje su odigrali, to je to

Autor mondo.rs

Centar Turk Telekoma priznao poraz od Partizana, kojim je njegov tim eliminisan iz Evrokupa. Apel za pomoć Srbima na Kosmetu.

 Vladimir Štimac Partizan je bio bolji Izvor: MN PRESS

Vladimir Štimac uradio je sve što je bilo u njegovoj moći da Turk Telekom dobije odlučujuću utakmicu za prolaz u Top 16 fazu Evrokupa, ali njegovih 21 poen i pet skokova, uz šut iz igre 9/12, nisu bili dovoljni da se zaustavi poletni tim Partizana.

Nekadašnji srpski reprezentativac imao je samo još dva donekle raspoložena saigrača, Gebrijela i Kempbela. Ostali ili su bili zaustavljeni sjajnom odbranom crno-belih, ili nisu ni imali kapaciteta da budu "teg" koji će prevagnuti na stranu Turaka.

"Kao što sam rekao pre utakmice, pobedi ili idi kući. Mi smo izgubili i ne idemo dalje. Nemam šta drugo da kažem, osim da nismo dobro odigrali", izjavio je Štimac u sredu uveče.

"Mislim da smo dosta pali u skoku i da smo ih pustili da u dobrom procentu šutiraju za tri poena. Bolje su igrali od nas, pobedili su i to je to. Videćemo kako će se sezona dalje odvijati za nas. Sada prebacujemo fokus na tursku ligu".

KK Partizan - Turk Telekom 87:72 Evrokup 2018 10. kolo
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball


Upitan da li je atmosfera u dvorani "Aleksandar Nikolić" sputala neke od njegovih saigrača, nije želeo da tom faktorom da presudnu važnost.

"Na mene to slabo utiče, jer sam već mnogo puta igrao u ovakvim okolnostima. Možda na neke jeste...".

Štimac je iskoristio priliku da pošalje još jedan apel za pomoć Srbima na Kosmetu, u susret praznicima. Prethodnih dana već je to radio na društvenim mrežama.

"Trebalo bi da se u duhu Nove godine i Božića malo solidarišemo i da pomognemo ljudima na Kosovu i Metohiji - od ogreva, pa nadalje. Ima mnogo naših organizacija koje se time bave i treba da vidimo kako da pomognemo tim ljudima, kojima nije lako. Jer, sada smo im najpotrebniji".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC