• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Cedevite u Budućnost: Džejms Bel!

Autor mondo.rs

Šampion ABA lige doveo još jedno pojačanje iz redova regionalnog rivala - najboljeg strelca šampiona Hrvatske!

 Dzejms-Bel-presao-iz-Cedevite-u-Buducnost Izvor: MN PRESS

Goga Bitadze, pa Džejms Bel!

KK Budućnost angažovao je još jedno zvučno pojačanje za odbranu titule ABA lige. Dan nakon dolaska po mnogima najboljeg centra u regionu, Podgoričani su potvrdilli i transfer američkog krila, jednog od zapaženijih igrača u turbulentnoj jeseni Cedevite.

Klub iz "Morače" spremno je dočekao iznenadni rastanak hrvatskog šampiona i prošlogodišnjeg igrača Darušafake, reagovao na vreme i doveo ga u svoje redove.

Budućnost je potvrdila dolazak Amerikanca na svom zvaničnom sajtu, bez obaveštenja o trajanju potpisanog ugovora. Sada ostaje da se vidi da li će regionalni predstavnik u Evroligi dočekati i pojačanje na poziciji plejmejkera - dvostrukog NBA šampiona Norisa Kola, koji je prošle sezone igrao za Makabi, a ove za Avelino.

Takođe, brzo će biti poznato i da li će Belov dolazak uticati na sudbinu Kotija Klarka u Crnoj Gori. Pouzdani defanzivac i Džikićev igrač za različite zadatke igra na istoj poziciji kao najnovije pojačanje "plavih".

Bel je Bel je rođen 1992. godine u Nju Džersiju, završio je srednju školu u Orlandu, a potom je četiri godine proveo na poznatom koledžu Vilanova. Na NBA draftu 2014. nije bio izabran, a potom je gradio evropsku karijeru u italijanskom klubu Vanoli, u francuskom Nansiju, izraelskom Hapoel Holonu i Darušafaki, sa kojom je prošle sezone osvojio Evrokup.

U takmičarkoj 2018/19, on je u dresu Cedevite odigrao deset utakmica i bio najbolji strelac tima, sa 15,2 poena po meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC