• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Da fokus bude kao u Evrokupu! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Trener Partizana tražio od svojih igrača istu koncentraciju u subotnjem derbiju kao u meču protiv Turk Telekoma.

 Andrea-Trinkijeri-o-Partizan-Cedevita-najava Izvor: MN PRESS

Dvadesetak minuta posle pobede protiv Turk Telekoma i izborenog plasmana u Top 16 fazu Evrokupa, trener Partizana Andrea Trinkijeri upozorio je i igrače i kompletnu javnost na značaj subotnje utakmice protiv Cedevite (19 časova, TV Arena sport).

"Biće tako teško da ne možete ni zamisliti. Tačno znam kako će biti", izjavio je italijanski stručnjak, nekoliko puta naglasivši svoju poruku.

Dan uoči meča protiv šampiona Hrvatske, kada je u medijima najavljeno da će novi član crno-belih postati iskusni plejmejker Aleks Renfro, Trinkijeri je u sličnom tonu govorio o derbiju kola ABA lige.

"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško sutra", rekao je Partizanov trener.

Partizan i Cedevita odigrali su 24 međusobna duela u ABA ligi. Crno-beli su pobedili deset puta, a ti trijumfi su uglavnom ostvareni u 'Pioniru' (8:2). Takođe, Beograđani su slavili i u jesenjem derbiju u Zagrebu (84:87).

Šef struke crno-belih tražio je da fokus njegovih igrača ostane isti kao i u meču protiv Turk Telekoma, iako je svestan da to neće biti lako izvodljivo, nakon zaista konstantnog i uspešnog nastupa u Evrokupu.

"Pred nama je veliki izazov da 'vežemo' još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobru koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", dodao je on.

Isti faktor istakao je i Francuz Bandža Si, koji je ove nedelje produžio ugovor sa klubom i potvrdio svoj ostanak i u trećoj sezoni.

"Moramo sačuvati fokus tokom cele sutrašnje utakmice. Cedevita igra veoma dobro u poslednje vreme i sigurno želi da nam se revanšira za poraz u prvom kolu. Sa druge strane, mi želimo da ponovimo dobru igru od srede i pokušamo da sutra budemo još bolji", rekao je Si.

Partizan Cedevita
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Parovi 12. kola ABA lige (svi prenosi na TV Arena sport)

u petak

Zadar - FMP 20.00

u subotu

Cibona - Zvezda 17.00
Partizan - Cedevita 19.00
Mega - Igokea 21.00

u nedelju

Mornar - Olimpija 17.00

u ponedeljak

Krka - Budućnost

Tabela: Zvezda 11-0, Budućnost 8-3, Cedevita 7-4, Mega 7-4, Partizan 6-5, Cibona 5-6, FMP 4-7, Zadar 4-7, Olimpija 4-7, Igokea 4-7, Mornar 3-8, Krka 3-8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC