• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Nemojte o plej-ofu, stiže nam Ritas

Autor mondo.rs

Trener Partizana izjavio je da posle pobede nad Megom što pre želi da se okrene mečevima koji slede. "Misija je ispunjena".

 Partizan Mega 98:86 Andrea Trinkijeri izjava Izvor: MN PRESS

Andrea Trinkijeri bio je neuobičajeno kratak na konferenciji za novinare posle meča 17. kola ABA lige, između Partizana i Mege (98:86).

"Ne igram 'Plej stejšn', igraju ga moja deca, ali znam da kad igraš te igrice, na kraju ti piše 'misija ispunjena'. To je danas bio jedini cilj. Nema puno sjajnih stvari, samo važan rezultat za nas", rekao je šef struke crno-belih.

"Imamo težak raspored, borimo se da uđemo u Top 8 Evrokupa i to nam odnosi glavu i noge. Idemo dalje, spremamo se za sledeću jako tešku utakmicu, protiv Ritasa, onda imamo dva gostovanja zaredom i zato nema puno vremena da pričamo o ovom večeras".

Partizanu regionalni plej-of teško može da izmakne. Trinkijeri je upitan da li je realno da njegova ekipa ostvari pobede u preostalih pet kola i tako obezbedi bolju poziciju od sadašnje, četvrte?

"Nemojte sad o tome. Stiže Ritas, velika utakmica, nadam se da će biti puna dvorana, sjajna atmosfera. Igraju puno bolje posle odlaska Satona, pravu litvansku košarku, biće super teško".

Aleks Renfro zabeležio je 17 poena i sedam asistencija, bez promašaja, ali Trinkijeri je ocenio da je pružio najslabiju partiju od dolaska iz Španije!?

"Pitate me za igrače pojedinačno, ja odgovaram timom. Aleks je jako važan igrač za nas, ali on zna i ja znam da ovo nije bila najsjajnija utakmica koju je odigrao za Partizan".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC