• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karalić iz Igokee u Borac

Drago Karalić nakon neuspješnih pregovora o produženju saradnje napušta Igokeu. U narednoj sezoni Karalić će voditi Borac Nektar.

 Karalić iz Igokee u Borac Izvor: MONDO

Košarkaški klub Igokea predvođen Dragom Karalić imao je vrlo uspješnu sezonu u kojoj je postao vicešampion BiH i izborio plasman u NLB ligu, ali će u novu sezonu ući sa novim trenerom.

"Nakon jako uspješne protekle sezone i ostvarenih svih ambicija, te isteka ugovora treneru Dragi Karaliću, Uprava KK Igokea je obavila razgovore sa trenerom Karalićem, nakon kojih nije došlo do produžetka ugovora", saopšteno je na sajtu kluba iz Aleksandrovca.

"Uprava KK Igokea želi da istakne jako dobre odnose sa trenerom Karalićem, te u cilju jačanja košarkaškog sporta u Republici Srpskoj i u dogovoru sa predsjednikom Dodikom, dogovoreno je da Drago Karalić bude trener Borac Nektara, kako bi se premijerligaš iz Banjaluke vratio na staze uspjeha", navodi se u saopštenju.

Uprava Igokee saopštila je da će zbog velikih zahtjeva i očekivanja sponzora da se ostvari što bolji rezultat u NLB Ligi, u narednim danima pronaći novog Šefa stručnog štaba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC