• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić opet u Podgorici: Specijalna situacija za mene

Autor mondo.rs

Bajern je doputovao na gostovanje šampionu ABA lige.

 Radonjić opet u Podgorici: Specijalna situacija za mene Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić ponovo je u Podgorici i u "Morači", ovog puta kao trener Bajerna.

Crnogorski stručnjak vratio se u rodni grad, gde će u petak od 19 časova voditi ekipu protiv Budućnosti, kluba u kojem je igrački ponikao, osvajao titule i igrao Evroligu i u kojem je potom počeo uspešnu trenersku karijeru.

U ovom trenutku, Bajern je deveti na tabeli Evrolige i pobeda mu je neophodna da bi ostao aktivan u trci za plasman u plej-of, dok je Budućnost pretposlednja, sa tri uzastopna poraza za sobom.

Najavljujući meč, Radonjić je rekao...

"Budućnost se vratila u Evroligu posle 15 godina. Zbog toga je sjajna atmosfera u čitavoj zemlji. Dvorana je uvek puna i to je jedan od razloga zašto Budućnost igra odlično na domaćem terenu. Imaju novog trenera, nekoliko novih igrača i sigurno nas čeka teška utakmica".

Kada se sa Zvezdom vraćao u "Moraču", Radonjić je pozdravljan aplauzom čitave dvorane. Njegov dolazak u Podgoricu i ovog puta protiče uz posebnu pažnju.

"Zasigurno, to je specijalna situacija za mene, jer je ovo prvi evroligaški meč protiv mog bivšeg kluba", dodao je šef struke Bajerna.

Vladimir Lučić, jedan od nosilaca igre Radonjićevog tima, ima iskustvo nastupa u Podgorici iz ABA lige, jer je niz godina gostovao u "Morači" kao igrač Partizana. I on zna šta očekuje Bavarce

"Zaista je teško igrati u Podgorici. Morate biti fokusirani i morate igrati veoma snažno. Za sada smo odigrali dobru evroligašku sezonu i nemamo pritisak, ali ako ste u poziciji da se borite za plej-of, onda imate želju da uradite sve što možete da biste pobedili u sledećem meču. Moramo da igramo srčano i sa samopouzdanjem", naglasio je srpski internacionalac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC