• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Šta bi Evroliga sa Partizanom na F4?

Dragan Todorić tvrdi da Evroliga nije imala nikakav interes da Partizan učestvuje na završnom turniru u Madridu.

 Todorić: Šta bi Evroliga sa Partizanom na F4? Izvor: MONDO

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je da šampion Srbije bez konkretne podrške države i grada nikada neće ponoviti uspeh iz Istanbula 1992. godine, kada je prvi i jedini put postao šampion Evrope.

"Ako grad i država žele vrhunski sport i klubove, lako ćemo pronaći rešenje i uzeti na sebe obavezu da odemo korak dalje. Ako budemo sami, kao do sada, uradićemo ono što budemo mogli. Evidentno je da bez podrške grada i države vrhunski sport u našoj zemlji nema više nikakvu šansu za uspeh", rekao je Todorić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Todorić je kao igrač ili funkcioner učestvovao u osvajanju bukvalno svih trofeja košarkaške sekcije crno-belih. Prema njegovim rečima, moć novca mogla se dobro spoznati u trećoj utakmici četvrtfinala Evrolige, koju je Partizan glatko izgubio od Taukeramike.

"U vrhunskom sportu je materijalna strana pod brojem jedan, to smo mogli svi da vidimo. Pa šta bi Evroliga radila sa Partizanom na Fajnal foru, a da istovremeno nema nijednog španskog i grčkog tima. Mi smo imali snage i znanja da dobijemo meč u Vitoriji, ali nismo imali regularne uslove za igru".

Direktor Partizana ističe da najvažniji deo sezone tek počinje, nedeljnom utakmicom Superlige Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

"Treba odbraniti ono što je osvojeno prošle godine - Jadransku ligu i domaće prvenstvo. Samo sa novom titulom prvaka Srbije stičemo pravo da najesen ponovo probamo da pređemo stepenik više u Evropi", jasan je Todorić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC