• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slovenac Beno Udrih napustio pripreme

Slično kao pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj, pripreme najbolje generacije slovenačkih košarkaša počele su problemima.

 Slovenac Beno Udrih napustio pripreme Izvor: MONDO

Plejmejker Sakramento Kingsa Beno Udrih napustio je reprezentaciju Slovenije poslije sedam dana priprema na Rogli. On nije zadovoljan tretmanom...

"Očekivao sam da će mi biti povjerena veća odgovornost, da se od mene više očekuje. Nisam bio zadovoljan kako me selektor vidi u timu pa sam radije izabrao da odmah odem iz tima jer u daljem radu ne bih bio srećan. Odličnu komunikaciju sam imao sa selektorom Bećirovićem i cijelim stručnim štabom. Rastali smo se u prijateljskim odnosima", izjavio je Udrih (28).

Selektor Memi Bečirović potvrđuje da prilikom rastanka nije bilo teških riječi i podsjeća da je on mlađem od braće Udrih još prije početka priprema jasno rekao gdje je njegovo mjesto.

"Moj stav je da se igra zasniva na Jaki Lakoviču, ali to ne znači da bi Benu bila oduzeta uloga lidera na terenu ili da ne bi imao dovoljno minuta u igri. Na žalost, od prvog dana na Rogli, Benu to nije odgovaralo pa smo se složili da je to osjetljiva tema i da je moramo odmah razjasniti. Prošlo je sedam dana i hladne glave smo zajedno odlučili da je rastanak najbolje rješenje", rekao je Bečirović.

Njegov prethodnih Jurij Zdovc tokom priprema za Evrobasket 2009 odrekao se usluga košarkaša LA Lejkersa Saše Vujačića, a kasnije tokom turnira ispostavilo se da su "zmajčeki" bili preopterećeni povredama i da bi im igrač poput Vujačića bio od velike koristi.

Bek sa šestogodišnjim stažom u Lejkersima i dečko Marije Šarapove od tada ne igra za nacionalni tim.

Bečiroviću su na raspolaganju ostali Uroš Skolar, Jaka Lakovič (kapiten), Samo Udrih, Sani Bečirović, Jaka Klobučar, Boštjan Nahbar, Goran Jagodnik, Miha Zupan, Gašper Vidmar, Primož Brezec, Hasan Rizvić, Zoran Dragić, Goran Dragić, Sandi Čebular, Dino Murić i Matej Krušić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC