• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Zvezda se vratila na pravi put

Zvezda se brzo oporavila posle poraza od ekipe FMP i u teškom meču protiv Hemofarma zabeležila je pobedu - 93:84 (20:24, 33:11, 23:24, 17:25).

 SL: Zvezda se vratila na pravi put  Izvor: MONDO

Najefikasniji u redovima beogradskog tima bili su Tadija Dragićević sa 27 poena, Omar Kuk postigao je 18, a Vujadin Subotić i Miroslav Raičević po 12, dok su kod gostiju iz Vršca najbolji bili Stefan Marković sa 21 pogotkom i Roul Maršal sa 19 poena.

Crveno-beli su posle lošije igre u prvom kvartalu u drugom delu meča uspeli da pronađu pravi način da se suprotstave veoma dobroj ekipi iz Vršca.

Agresivnija igra i bolja organizacija veoma brzo su donele rezultate, pa su domaćini serijom 23:7 u nastavku u potpunosti preokrenuli rezultat i na odmor otišli sa 18 poena viška - 53:35.

Odličnom Bakiću brzo su se priključili Omar Kuk i Vujadin Subotić, dok na drugoj strani usamljenom Maršalu niko od igrača nije pružio adekvatnu podršku.

Osokoljeni dobrom igrom, crveno-beli su i u nastavku držali sve "konce igre". Zahvaljujući raspoloženom kapitenu Tadiji Dragićeviću, koji se razigrao posle dolaska sa velikog odmora, izabranici Stevana Karadžića uspešno su održavali stečenu prednost.

Hemofarm je, sa druge strane, parirao Zvezdi, ali nisu imali način da nadoknade visoku prednost koju je rival stekao tokom drugih 10 minuta igre.

U poslednjoj četvrtini ekipa Vlade Vukoičića nametnula je žestok ritam, poalko je "topila" prednost i u finišu, preko Markovića stigla do "minus pet" (84:89), ali nije bilo vremena za eventualni preokret.

Trener Crvene zvezde Stevan Karadžić istakao je posle meča da je njegov tim uspeo da prevaziđe veliku krizu nakon poraza od Železnika i izrazio očekivanje da će se Boris Bakić, koji je igrao samo u prvoj četvrtini, brzo oporaviti od povrede skočnog zgloba zadobijen na treningu uoči meča.

Trener Hemofarma Vlada Vukoičić istakao je da je njegov tim izgubio utakmicu prevashodno zbog katastrofalne igre u drugoj četvrtini i napomenuo da se ekipa koja za poluvreme primi 53 poena "teško vraća u utakmicu".

"U nastavku meča pokušali smo da rezultatski sustignemo Crvenu zvezdu, ali nas je u tome sputala nervoza koja se ispoljila u napadu", zaključio je Vukoičić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC