• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Grčkoj: Panatinaikos istupio iz lige

Autor mondo.rs

"Zeleni" iz Atine saopštili da se povlače iz grčke A1 lige nezadovoljni mnogim stvarima.

Traje rat dva najveća grčka kluba!

Panatinaikos je u zvaničnom saopštenju obavetsio javnost da se povlači iz grčkog prvenstva zbog "terora čelnika Olimpijakosa", tako da ovog popodneva neće izaći na "megdan" Kimisu proitv kojih su imali zakazanu utakmicu.

Razlog nove ljutnje Panatinaikosa jeste taj što je došlo do promene arbitra na meču Olimpijakos - Promiteas, baš nakon saopštenja crveno-belih iz Pireja.

"Oli" nije bio zadovoljan što je za taj meč delegiran Panajotis Anastatopulos i upozorili su da neće izaći na parket protiv Promiteasa ukoliko se ne promeni sudija utakmice, što su Liga i Savez prihvatili i na parket poslali drugog arbitra.

Panatinaikos je zbog ovog poteza pozvao grčki Savez da zauvek iz sporta izbaci braću Angelopulos, vlasnike Olimpijakosa, dok su tražili povlačenje zamenika ministra sporta...

"Zeleni" su povukli prilično radikalan potez, ali ovo nije prvi put ove sezone da dva kluba na ovaj način vode bitke, pošto je Olimpijakos na meču Kupa Grčke protiv njih napustio parket nezadovoljan suđenjem, zbog čega su žestoko kažnjeni.

Prethodno je Panatinaikos bio nezadovoljan i kaznama Evrolige zbog čega je najavio i povlačenje iz tog takmičenja, međutim na kraju su se ipak pomirili sa Bertomeuom.

Takođe, nezvanično je PAO bio zainteresovan za učešće u ABA ligi, nedugo nakon što se počelo govoriti o tome da je  Olimpijakos za istu opciju, ali "zeleni" za razliku od svog najvećeg rivala nisu uputili zvaničan zahtev koji bi bio razmatran 24. maja na regionalnoj skupštini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC