• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o šutu, Gogi i zasićenju igrača i navijača

Autor mondo.rs

"Igramo bolje Superligu nego ABA ligu, a glavni razlog za to je Bitadze".

 Dejan-Milojevic-posle-Zvezda-Mega-o-Bitadzeu-navijacima Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts "jurila" je Megino vođstvo skoro tri četvrtine, a onda su je Bili Beron i Kejsi Rivers u poslednjoj četvrtini doveli do pobede na startu polufinala plej-ofa.

U poslednjoj deonici, dok se meč lomio, Zvezdini Amerikanci su pogađali i razigravali saigrače, čime su "prelomili" utakmicu i srušili otpor uporne Mege, koja je "preuzimanjem" u odbrani stvorila problem favoritu, ali je u napadu gubila ritam dok se bližio kraj.

"U principu sam zadovoljan kako je odigrala moja ekipa. Veći deo utakmice bili smo konkurentni, igrali smo kako smo hteli, međutim šut nas danas nije služio. Ne može Zvezda u 'Pioniru' da se pobedi sa 50 odsto pogođenih slobodnih bacanja i 20 odsto ubačenih šuteva za tri poena. To je danas bio glavni razlog našeg poraza", rekao je posle utakmice trener gostiju u "Pioniru", Dejan Milojević.

Naredni meč biće odigran u utorak. Polufinalna serija se igra na dve pobede.

"Želimo da probamo da ispravimo neke stvari za ova dva dana i da odigramo još bolji meč. Ekipa je u četvrtoj četvrtini realno bila opterećena ličnim greškama, bilo je igrača sa četiri faulova, tada je pala agresivnost, a čim je to palo, Zvezda je kaznila i ubacila šuteve. Zvezda je kvalitetnija, to je pokazala večeras i čestitam im na pobedi".

Na konstataciju da je sastav koji vodi u finišu sezone bolji od ekipe koja je završila učešće u ABA ligi, Milojević kaže...

"Kad je Bitadze u ekipi, to je bolja ekipa. Sa Gogom u ekipi bili smo četvrti ili treći. Kada je otišao u Budućnost, imali smo dve pobede više od Partizana. Normalno da je ekipa bolja sa Gogom, koji je sigurno NBA igrač. Zadovoljan sam kako smo reagovali, kako smo se digli. Igramo bolje Superligu nego ABA ligu, a glavni razlog je Goga Bitadze".

Upitan za mali broj gledalaca u "Pioniru" i slabo interesovanje javnosti za Superligu kroz čitavo takmičenje, Milojević je rekao da razume tu pojavu.

"Ljudi su umorni, dugačka je liga i igra se dosta utakmica. Mi smo počeli 15. jula i oseti se to, bez obzira na to što je moja ekipa mlada i što verovatno ima veću energiju i želju od ostalih. I kod navijača se oseti. Kad pogledate iz ugla prosečnog navijača koliko je bilo utakmica ove sezone - bitnih i manje bitnih - normalno je da na kraju opadne interesovanje. Tako je, kako je, trudimo se da navijačima na terenu pružimo zabavu koliko god je to moguće. I mislim da danas nije bila loša utakmica za gledanje. Bilo je šta da se vidi", dodao je trener Mege.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC