• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat zamjerio "najjačem" NBA novinaru: Voj, brate

Autor mondo.rs

Mario Hezonja reagovao je na Twitter objavu povodom njegovog dogovora sa Portlandom.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (24) drugo ljeto zaredom mijenja tim.

Nakon prelaska iz Orlanda u Njujork, gdje je prošle sezone imao platu 6,5 miliona dolara, Hezonja je prvog dana prelaznog roka za slobodne agente ugovorio dvogodišnju saradnju sa Portland Trejlblejzersima, za veteranski minumum od oko 3,5 miliona dolara.

Vijest je na svom Twitter profilu objavio novinar ESPN Adrijan Vojnarovski, priznat kao najveći autoritet kada su u pitanju ekskluzivne informacije iz NBA lige.

Popularni "Voj" tom prilikom je napravio slovnu grešku, otkucavši "Mario Hezonjia", na šta je reprezentativac Hrvatske reagovao, takođe objavom na Tviteru.

"Voj, zovem se Mario Hezonja. Daj brate, radili smo ovo i prošle godine!"

Vojnarovski se zaista i 2018. "zapetljao" u Hezonjino prezime. Potom je obrisao inicijalni tvit i objavio ispravljenu verziju.

Naravno, tokom prethodne noći je bilo i duhovitih komentara ispod pomenutog tvita. Recimo, "Mario, Voj je danas najvažnija osoba na cijelom svijetu. Da li zaista misliš da ga boli uvo što je netačno napisao tvoje prezime?"

Prvog dana NBA "pijace" uhljebljenje je pronašlo na desetine igrača, uključujući i nekoliko mega zvijezda, poput Kevina Durenta, Kajrija Irvinga, Džimija Batlera...

Praktično je ostala samo jedna velika dilema: gdje će sljedeće sezone igrati Kavaj Lenard, MVP ovogodišnjeg finala plej-ofa? Trka je svedena na tri tima: Toronto, Lejkersi i Klipersi.

Podsjećamo da je Hezonja minule sezone, uz relativno skroman učinak od 8,8 poena i 4,1 skokova po utakmici, imao dva poteza za pamćenje: zakucavanje preko Janisa Adetokunba uz pogled sa visine i blokadu kojom je zaustavio šut za pobedu Lebrona Džejmsa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC