• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perperoglu se vraća u Zvezdu i u Evroligu!

Autor mondo.rs

Crveno-beli potvrdili da će jedan od najvažnijih igrača Milana Tomića i sledeće sezone biti deo tima.

 Perperoglu se vraća u Zvezdu i u Evroligu! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Posle kraja sezone 2018/19, Stratos Perperoglu (34) otišao je u Grčku na odmor, gde je u intervjuu za tamošnje medije priznao da mu je bilo lepo u Zvezdi i da pregovara o ostanku.

U utorak uveče, pola sata pre ponoći, klub sa Malog Kalemegdana potvrdio je da će poznati veteran definitivno biti igrač crveno-belih i u takmičarskoj 2019/20!

Provereni krilni košarkaš, koji je dva puta osvojio Evroligu sa Panatinaikosom a jednom sa Olimpijakosom, vratiće se u Beograd i započeti još jednu epizodu u Zvezdi.

Takođe, biće to i njegov povratak u najjače takmičenje, u kojem je igrao deset godina (2007-2017) u dresu grčkih velikana, kao i Efesa i Barselone.

Ovim potpisom, još jednom je potvrđena poruka Milana Tomića da Zvezda hoće da zadrži "kostur" ekipe koja je osvojila ABA ligu i Superligu Srbije.

Podsetimo, nove ugovore su potpisali Branko Lazić, Filip Čović, Boriša Simanić, Mohamed Faje, a ozvaničen je i dolazak veoma zvučnog pojačanja na poziciji krilnog centra - Derika Brauna.

U sapštenju na klupskom sajtu, Zvezda je izrazila zahvalnost Perperogluu na tome što je tokom pregovora iskazao ogromnu želju da nastavi svoju igračku karijeru u Beogradu. 

"Kojim putem da se vratim nazad u Beograd?", napisao je Grk nekoliko minuta pre ponoći, potvrdivši ovu Zvezdinu objavu.

Nekoliko sati pre ozvaničenja ostanka jednog od lidera prošlosezonske ekipe, iz Grčke je stigla bombastična vest, da crveno-beli pregovaraju sa Džejmsom Gistom, bivšim krilnim centrom Partizana i dugogodišnjim igračem Panatinaikosa.

Proteklog vikenda, Tomić je izrazio nadu da bi mogao da "skocka" novi tim do sredine jula, pa da ode na odmor. Tempom koji Zvezda za sada pravi ekipu, ta njegova ideja postaje sve realnije ostvariva.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOS

NECE GA NIKO PA DOSO U ZVJEZDU BOLJE I U ZVJEZDU NEGO NIDE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC