• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je "Teodosić" zamalo završio u Kingsima kod Divca

Autor mondo.rs

Ko zna, možda onaj PRAVI Teodosić još jednom zaigra u NBA. Dešavale su se i neverovatnije stvari u sportu...

Srpski plejmejker Miloš Teodosić "merka" ponude iz Evrope, a njegov nekadašnji saigrač Patrik Beverli, koji je medijima otkrio da koristi ime "Miloš Teodosić" kada odseda u hotelima, odlučio je da i naredne četiri sezone nastupa u Los Anđelesu.

Njih dvojica su u isto vreme počeli da dele svlačionicu u Klipersima (2017. godine), kada je Beverli morao da promeni "alijas" u hotelima, dok su nastupali i u Olimpijakosu.

Klipersi su Beverliju ponudili novi trogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara, što je i prihvatio, iako je na stolu imao i finansijski bolje uslove.

U razgovoru za "Los Anđeles Tajms" kazao je da je na stolu imao ponudu Sakramenta, odnosno generalnog menadžera Vlade Divca, da dođe u Kingse ovog leta za 9-10 miliona dolara više, ali je odbio.

"To je bila prava odluka. Onaj ljudski deo u tebi želi da uzme više novca, ali nije to sve. Uradio sam ono što je najbolje za mene i moju porodicu, ostao sam u timu koji pobeđuje".

Neće se ova izjava dopasti mnogo Divcu koji je "ciljao" i Ala Horforda ovog leta, međutim morao je da se "zadovolji" ostankom Harisona Barnsa i dolascima Korija Džozefa, Divejna Dedmona i Trevora Arize, pa je tako propuštena šansa da "Teo" zaigra sa Bogdanovićem i Bjelicom.

Ko zna, možda onaj "pravi" Teodosić još jednom dođe do NBA forme i zaigra u Kingsima, dešavale su se i neverovatnije stvari u sportu.

/OVO SU SVE PROMENE U NBA LIGI: PROČITAJTE SVE NOVE POTPISE/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC