• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čuva i Dobrića: Još DVIJE godine

Autor mondo.rs

Pouzdani bek crveno-bijelih produžio ugovor do 2021.

 KK Crvena zvezda Ostaje i Dobrić Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda mts privodi kraju formiranje tima za sezonu 2019/20, a jedan od preostala tri rebusa za navijače riješila je u subotu ujutru.

Klub sa Malog Kalemegdana potvrdio je ostanak Ognjena Dobrića (24 godine, 200 centimetara) objavom na Twitter profilu sa igračevim inicijalima.

Njegov novi ugovor isteći će 2021. godine.


Jedan od ljubimaca navijača bio je među nosiocima igre u odbrani titule Superlige, dok je Zvezda završavala sezonu bez trojice stranaca sa kojima je osvojila "jadranski" prsten (Cirbes, Reglend, Perperoglu).

U toj ulozi, nekadašnji đak crveno-bijelih opravdao je povjerenje Milana Tomića i uz raniji doprinos osvajanju ABA lige nagovijestio da bi sljedeće sezone mogao da podigne svoju igru na viši nivo - u Evroligi.

Izvor: MN PRESS

"Produžavanjem ugovora sa povremenim reprezentativcem Srbije, nekadašnjim osvajačem medalja sa mladom selekcijom naše zemlje, osvajačem osam trofeja sa klubom, Zvezda je završila još jedan ogroman posao pred nastupajuću sezonu. Ovom prilikom, klub se zahvaljuje i na velikom povjerenju i vjeri koju je Ognjen Dobrić kao osvjedočeni zvezdaš pokazao prema klubu tokom pregovora, koji su bili vrlo brzi i laki. Aktuelni ugovor Zvezdinog prvotimca isticao je na kraju sljedeće sezone", saopštio je klub.

Prije Dobrića, nove ugovore potpisali su Beron, Lazić, Čović, Faje, Perperoglu i Simanić, a kao novajlije za sada su došli Derik Braun i Ognjen Kuzmić.

Takođe, danima se očekuje završetak pregovora crveno-bijelih i Džejmsa Gista, dok je predsjednik kluba Nebojša Čović najavio i dolazak plejmejkera.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

baltazarv

Ljudi nisam upucen gdje nam je Regland jel on jos u zvezdi, znam da je bio povredjen??

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC