• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se novi zemljotres u NBA: Vestbruk u Majamiju?

Autor mondo.rs

Za sada i dalje samo nezvanične informacije o interesovanju dve strane, ali gde ima dima...

Uprkos tome što je Rasel Vestbruk na prijateljski način čestitao svom dojučerašnjem saigraču Polu Džordžu prelazak u Kliperse, to ne znači da je "superstar" Oklahome besan na organizaciju zbog načina na koji posluje u poslednje vreme...

Prema informacijama NBA "insajdera", Vestbruk je odmah posle objave ove informacije zatražio trejd, pre svega nezadovoljan što "vuče" za klub, a oni ne pokazuju iste ambicije.

Navodno je već nekoliko timova kontaktiralo Rasela Vestbruka i bilo je raspoloženo da razgovaraju sa njim o potencijalnom trejdu, a spekuliše se da su pored Njujork Niksa i Detroit Pistonsa - zapravo najviše zagrizli na Floridi.

"Majami je tim na koji bi trebalo najviše obratiti pažnju, ali biće ih još", rekao je čuveni Adrijan Vojnarovski koji izgleda poseduje glasine o svakom poslu u Americi.

Bez obzira na to što je jedan od najboljih igrača u NBA ligi, problem kod Vestbruka predstavlja što već u narednoj sezoni treba da zaradi 38,5 miliona, ta plata će se popeti na 44,2 već u sezoni 2020/21, a on je već ušao u tridesete godine...


To bi bio veliki "udarac" za "seleri kep" svakog tima u NBA, a Majami je već dobar deo potrošio na dolazak Džimija Batlera iz Filadelfije.

Ukoliko bi želeli da ipak angažuju Vestbruka ovog leta i upare ga sa Batlerom, to znači da bi u Oklahomu morali da pošalju veliki broj igrača, a među njima su Goran Dragić, Majers Leonard, Džastis Vinslou i drugi.

Videćemo da li će se posao "završiti" ovog leta i da li će Vestbruk igrati u Majamiju, ali čini se da se njegova ljubav prema Oklahomi polako gasi i da počinje da misli na sebe.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC