• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina Maljković LETJELA u vazduh: OVAKO se igra!

Autor mondo.rs

Selektorka Srbije čestitala igračicama i naglasila da je ponosna na svaku od njih, kao i na one koje nisu izborile mjesto među 12. "One nisu samo velike košarkašice, one su heroji!"

Marina Maljković vratila se na klupu nacionalnog tima Srbije prije godinu i po dana, sa željom da poslije godinu dana odsustva opet uspostavi nekadašnji uspješni sistem i, za početak, napravi tim koji će pred domaćom publikom na Evropskom prvenstvu dostojno reprezentovati srpsku košarku.

Poslije šest utakmica u Zrenjaninu i Beogradu, pet pobjeda i samo jednog poraza, u polufinalu od branioca titule, odgovor na pitanje da li je uspjela u svojoj namjeri, sam se nameće.

Naravno da JESTE!

"Želim da čestitam mojim igračicama. Ponosna sam na svaku od njih pojedinačno, kao i na one koje su poslednjih mjeseci trenirale sa nama, ali se nisu našle među 12 za ovo takmičenje", rekla je Marina poslije pobjede nad Velikom Britanijom (81:55) i osvajanja bronzane medalje.

Ona nije krila zadovoljstvo što je ekipa prihvatila njene ideje, njenu košarkašku filozofiju i u svakom meču "ostavila srce na terenu".

Ne računajući uvodni duel sa Bjelorusijom, kada je bilo zaista mnogo treme, sve su to bile vrlo kvalitetne predstave.

"Djevojke su pokazale da nisu samo velike košarkašice, nego i heroji. Način na koji one igraju košarku je pravi način. Svako bi trebalo ovako da se bori kada obuče dres reprezentacije Srbije. Srećne smo zbog medalje, hvala navijačima i organizatorima", dodala je Marina Maljković.

"HOĆEMO olimpijske kvalifikacije u Beogradu!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC