• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko neće Polov ugovor - sem jednog tima!

Autor mondo.rs

Novac koji će Kris Pol zaraditi u naredne tri sezone je za nevjericu...

Neće se dugo zadržati u Oklahomi!

Iskusni plejmejker Kris Pol (34) postao je član Tandera u "blokbaster" trejdu koji se desio tokom noći, a u kom je Hjuston "prigrabio" jednog od najsilovitijih igrača današnjice Rasela Vestbruka, koji je već neko vrijeme bio nezadovoljan stanjem u svojoj franšizi.

"Okidač" je bio odlazak Pola Džordža u redove Klipersa, zatražio je trejd od Oklahome i bilo je komplikovano naći tim koji može da ga "uklopi" u budžet, a šta tek reći za Krisa Pola koji ima "monstruoznu" platu, ne samo ove sezone, nego i u nadolazećim - zbog čega se neće zadržati dugo kod njih.

Kako prenosi "ESPN", Oklahoma će odmah proslijediti Krisa Pola jedinom timu koji je zainteresovan za njega - Majami Hitu.

Poznato je da Kris Pol ima "preku narav" i da je tokom prošle sezone imao problema u komunikaciji sa Džejmsom Hardenom, pa su američki mediji čak plasirali informaciju da je tamo situacija "na ivici sukoba" - kada je "Brada" poručio čelnicima - "ili on ili ja".

Pol je probao da "spusti loptu" u javnosti demantujući te glasine, ali ono što se desilo mjesec dana kasnije može da posluži i kao potvrda...

Kris Pol će naredne sezone zaraditi 38,5 miliona dolara, potom 41,35, a kada bude imao 37 godina - inkasiraće 44 miliona dolara.

To je ugovor koji Oklahoma nije željela da ima u svom platnom spisku, pošto su ušli u fazu rekonstrukcije pribavivši "pikove" u trejdu sa Hjustonom, kao i sa Klipersima, dok se očekuje da na tržište "izbace" i Stivena Adamsa i da svjesno puste narednu sezonu "niz vodu".

Za novi početak!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC