• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić "prelomio"? NIJE Zvezda, ali ni Evroliga!

Autor mondo.rs

Prema saznanjima portala "Jurohups", reprezentativac Srbije se dogovorio sa Virtusom, koga trenira Aleksandar Đorđević.

Miloš Teodosić (32 godine, 196 cm) spreman je da potpiše trogodišnji ugovor sa Virtusom iz Bolonje, objavio je specijalizovani portal "Jurohups".

Ova informacija svakako će razočarati navijače Crvene zvezde, koji su se nadali da će Teo, kao deklarisani zvezdaš, pristati da po povratku iz NBA lige i posle višemesečne pauze, zaigra najjače kontinentalno takmičenje u crveno-belom dresu.

Iako je predsednik srpskog i regionalnog prvaka Nebojša Čović više puta izjavio da Zvezda u finansijskom smislu ne može da parira ponudama iz inostranstva, postojala je nada da će na kraju prevagnuti ljubav i prilika da iskusni plejmejker iz nedelje u nedelju pred domaćim navijačima.

Virtus, na čijoj klupi od zimus sedi Aleksandar Đorđević, prvi je "stao u red" za Teodosića, još u martu ili aprilu, ali poslednjih dana je na osnovu brojnih nezvaničnih informacija "provejavalo" da će prihvatiti ponudu nekog od učesnika Evrolige - Makabija, CSKA, Olimpijakosa... Zvezde.

Biće zanimljivo čuti šta su "bolonjezi", osim sigurno respektabilne cifre i saradnje sa Đorđevićem ponudili Teu, pa je odlučio da prvi put još od sezone 2006/07 u FMP Železniku ne igra Evroligu ili NBA.

Podsećamo da je Virtus posle osvajanja FIBA Lige šampiona odlučio da igra Evrokup, a u petak je žreban u grupu sa Promiteasom, Makabi Rišonom, Ulmom, Andorom i Monakom.

Da li je Teodosić možda procenio da zbog "potrošenosti" i hronične povrede lista/tetive ne bi mogao da izdrži naporan ritam Evrolige (od ove sezone igraće se 34 kola) ili je u pitanju nešto drugo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC