• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno: ABA liga ima novog predsjednika

Autor mondo.rs

Na sjednici skupštine regionalnog takmičenja ozvaničena je promjena na vrhu regionalnog takmičenja.

 ABA liga Domagoj Čavlović novi predsjednik Izvor: MN PRESS
Aleksandar Aco Petrović i Domagoj Čavlović
Izvor: MN PRESS

Sjednica skupštine ABA lige j.t.d. usvojila je u ponedjeljak na sjednici u Banjaluci kalendar takmičenja za sezonu 2019/20 i saopštila promjene u Predsjedništvu.

Prema principu utvrđenom u osnivačkom aktu lige, predsjedavanje ABA ligom u sezoni 2019/20 preuzela je Cibona, odnosno njen direktor Domagoj Čavlović, dok je pored FMP-a i njenog predsjednika Predraga Milojevića, mjesto potpredsjednika Predsjedništva pripalo Mornaru i njenom predsjedniku Đorđiju Pavićeviću.

Pismo Evroligi...

Skupština ABA lige donijela je odliku da se obrati Evroligi i zatraži detaljno objašnjenje odluke na posljednjoj Skupštini kompanije "ECA" vezano za status ABA lige i raspodjele mjesta od sezone 2020/21. A, sve sa ciljem da se zaštiti pozicija i status ABA lige u Evroligi i Evrokupu.

"Klubovi ABA lige su usvojili korake koji će osigurati izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku. Istovremeno, Skupština ABA lige ovlastila je Predsjedništvo da do izbora novog menadžmeta preduzme sve korake u pripremi sezone 2019/20 u svim takmičenjima pod okriljem ABA lige j.t.d. (1. ABA liga, 2. ABA liga, Super kup, juniorska ABA liga)", saopšteno je.

Takođe, Skupština ABA lige se zahvalila Krešimiru Novoselu i Žarku Čabarkapi na izuzetnoj saradnji u protekle četiri godine, na svemu što su uradili na unaprijeđenju i razvoju svih takmičenja pod okriljem ABA lige i poželjela im sreću u nastavku karijere.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC