• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako Mačvan izgleda u majici novog kluba

Autor mondo.rs

Dvostruki uzastopni šampion Japana zvanično je predstavio svoje veliko pojačanje za narednu sezonu, reprezentativca Srbije i dugogodišnjeg evroligaškog igrača.

 Milan-Macvan-predstavljanje-Alvark-Tokio-majica Izvor: MN PRESS

Milan Mačvan u utorak je na zvaničnom klupskom sajtu predstavljen kao novi član Alvarka iz Tokija, dvostrukog uzastopnog prvaka Japana.

Iskusni krilni centar (29 godina, 206 cm) na jesen će ponovo zaigrati posle dva kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta - u januaru, pa u septembru 2018.

Mnoge je iznenadio odlukom da se oproba na Dalekom istoku, ali Mačvan je objasnio da posle duge pauze želi "novi početak" i da smatra da će u Japanu imati priliku da se fokusira isključivo na košarku, u konkurenciji kvalitetnijoj nego što se kod nas misli.

Kako nekadašnjem asu Hemofarma, Makabija, Partizana, Galatasaraja, Armanija i Bajerna "stoje" boje Alvarka, a one donekle podsećaju na neke od "Makijevih" prethodnih klubova, može se videti na sajtu kluba čiji je šef stručnog štaba Luka Pavićević.

Da ne bude zabune, Milan Mačvan trenutno je i dalje na Kopaoniku sa reprezentacijom Srbije, samo se slikao u opremi koja mu je stigla poštom.

"Želeo bih da se zahvalim klubu i treneru Luki, što su mi pružili priliku da obučem dres Alvarka. Obećavam da ćemo svakog dana davati sve od sebe, kako bismo ostvarili najbolje moguće rezultate. Jedva čekam da se upoznam sa timom i počnem da doprinosim pobedama. Hvala i navijačima na toplim izrazima dobrodošlice", izjavio je Mačvan, koji bi uskoro trebalo da se rastane sa Aleksandrom Đorđevićem i "orlovima" i zaputi ka "zemlji izlazećeg Sunca", gde ga samo u regularnom delu sezone čeka 60 prvenstvenih utakmica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC