• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Srbija može da pobedi SAD... i oni to ZNAJU

Autor mondo.rs

Italijanski stručnjak kaže da se plaši Amerikanaca baš zato što su imali, za njihove standarde, teške pripreme, ali da je u jednoj utakmici sve moguće.

 Andrea Trinkijeri: Srbija može da pobijedi SAD Izvor: MN PRESS

Andrea Trinkijeri izjavio je da se raduje što su reprezentacije Srbije i Italije u istoj grupi Mundobasketa, sa Angolom i Filipinima, pa njihova utakmica neće biti karaktera "biti il' ne biti", pošto mogu zajedno da se plasiraju u drugu fazu.

On je naglasio da je pogledao sve pripremne utakmice "orlova", da je oduševljen partijama koje pružaju, a na pitanje da li Srbija može da pobedi SAD, bilo to u polufinalu ili finalu, dao je potvrdan odgovor.

Uz jednu ogradu po pitanju selekcije Grega Popoviča...

"Ja se uvek jako bojim ekipa koje dođu na jedno prvenstvo ili Fajnal for nakon što su imali teške pripreme, jer to znači da su se već istrenirali na probleme. Amerikanci su imali neviđeno teške pripreme za njihove standarde, izgubili su utakmicu i tako dalje", rekao je Trinkijeri.

"Oni su za mene još uvek 'broj jedan', ali Srbija igra fantastičnu košarku i mislim da niko na Svetskom prvenstvu neće igrati tako kvalitetno. U smislu dodavanja, tajminga, spejsinga... Da li će to biti dosta, ne znam, ali u jednoj utakmici može sve da se desi. Srbija može da dobije Amerikance, da. I to Amerikanci znaju", uveren je trener Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC