• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović oduševljen: Prisvojili smo Kineze!

Autor mondo.rs

"Za nas od sada počinje turnir", rekao je Bogdanović poslije pobjede nad Filipinima.

Još jedan "šou" Srbije u Fošanu!

"Orlovi" su i u drugoj utakmici na Mundobasketu ostvarili ubjedljivu pobjedu, a poslije Angole (105:59) "stradali" su i Filipini (126:67), što - vjerovali ili ne - nije najubedljivija pobjeda srpske reprezentacije na svjetskim prvenstvima.

U redovima srpske selekcije ponovo je jedan od najboljih bio Bogdan Bogdanović sa 17 poena, a sam ističe da je odavno "naštelovao" ruku za šut.

To će biti potrebno pokazati u srijedu i protiv Italije (13.30), rivala za prvo mjesto u grupi "D".

"Igrali smo već protiv njih dva puta, znamo se, jasno je koliko je bitna utakmica. Za nas od sada počinje turnir. Oni nisu bili kompletni i sigurno da su se digli sada, da to dosta bolje izgleda, ali mislim da moramo ozbiljno da ih shvatimo. Pokazali su u drugoj utakmici kvalitet kad su se vratili iz minusa", kazao je Bogdanović srpskim reporterima i potom analizirao igru "azura" - od koga prijeti najveća opasnost.

"Galinari, Belineli, Heket, Datome... Oni su mnogo nezgodni napadački, mi smo jači na centrima, tako da treba da igramo našu igru. Iskusna smo ekipa i znamo kako da kliknemo i da shvatimo u jednom danu da je ozbiljno, igramo u ozbiljnim ekipama".

Bogdanović je istakao i da su svi prezadovoljni zbog povratka Nemanje Bjelice na parket, dok je imao zanimljivu opasku na podršku navijača u Kini.

"Odlična atmosfera, mislim da polako prisvajamo navijače iz Kine. Ne vjerujem da nas brate ima toliko u Kini. Sjajno je imati naše ljude ovdje i podršku", rekao je Bogdanović uz prepoznatljivi široki osmijeh.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC