• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

#MONDOBASKET: Danas u Kini, TV prenosi, ko mora...

Autor mondo.rs

Sve što je potrebno da znate o četvrtom danu takmičenja na #Mondobasketu.

 Mundobasket kada igra Srbija raspored TV prenosa Izvor: MONDO

Dok košarkaši Srbije ovog utorka na treningu budu pripremali akcije i cijepali mrežice sa svih pozicija pred sutrašnji duel sa Italijom za skor 1-0 na tabeli Grupe J u Vuhanu, reprezentacija Crne Gore igraće eliminacionu utakmicu sa Novim Zelandom i pokušati da izbjegne eliminaciju sa prvog #Mondobasketa u istoriji već poslije dva kola.

GRUPA F

U prvom, komšije su doživjele debakl u meču sa Grčkom, koja će u od 14 časova u Nankingu odigrati jedan od derbija četvrtog dana takmičenja sa rastrčanim Brazilcima.

Oba tima u ovaj meč ulaze sa skom 1-0, pa poraz ne bi značio kraj, ali bi pobjeda po svemu sudeći značila dva boda za drugu fazu u kojoj se Grupa F ukršta sa Grupom E.

U toku dana, pored izvještaja iz Kine, očekuje vas i nova epizoda #Mondobasketa, a uveče i veoma zanimljiv gost u podkastu "Šesta lična".

GRUPA E

A, u njoj se nalaze Sjedinjene Države, koje na startu nisu impresionirale nikoga igrom i pobjedom protiv Češke od 88:67, koja je za jedan koš ubjedljivija od trijumfa Turske nad Japanom.

Utoliko, RTS je duel Amerikanaca i Turaka od 14.30 uvrstio u program za danas, pa će ljubitelji košarke imati prilike na delu da vide selekciju Grega Popoviča protiv jedne od reprezentacija koju je Srbija redovno pobjeđivala od one lakrdije iz polufinala #Mondobasketa prije devet godina u Istanbulu.

Turci bi u taj duel mogli da uđu oslabljeni zbog povrede Skotija Vilbekina, koji pokušava da se oporavi.

GRUPA G

Nakon što su odmjerili snage već na startu takmičenja u Šenženu, u tvrdom meču koji je na kraju pripao bronzanima sa prethodnog #Mondobasketa u Španiji, na Francuzima i Nijemcima je da odrade posao u naredne dvije runde protiv Jordana i Dominikanske Republike, a onda otputuju u Nanking i osjete draži turnirskog nadmetanja sa dva najbolja iz Donguana.

TV PROGRAM

09.30 / Australija - Senegal / SK1
10.00 / Crna Gora - Novi Zeland / RTS2
10.30 / Japan - Češka R. / SK2
10. 30 / Njemačka - Dominikanska R. / SK3
13.30 / Litvanija - Kanada / RTS1
14.00 / Brazil - Grčka / SK1
14.30 / SAD - Turska / RTS2
14.30 / Jordan - Francuska / SK2

MONDO KOLUMNA 3: PIŠE VLADO ŠĆEPANOVIĆ!

GRUPA H

U Donguanu će biti derbija danas, ali tek nakon što Australija i sama zabilježi ubjedljivu pobjedu nad Senegalom, a onda od 13.30 odgleda duel Litvanija - Kanada, u kom oslabljeni Kanađani moraju da naprave podvig ukoliko žele da ostanu u konkurenciji za mjesto u narednoj rundi.

To neće biti nimalo lako, jer ih očekuje protivnik koji je zabilježio najubjedljiviju pobedu u 1. kolu, a bilo je zaista ubjedljivih.

Pratite #Mondobasket sa nama!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC