• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači tražili titulu, Sale se prekrstio...

Autor mondo.rs

Prva faza Mundobasketa je gotova za "orlove". Slijedi put u Vuhan.

 Mondo u Kini Srbija - Italija Svjetsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

/Od izveštača MONDA sa Svjetskog prvenstva u Kini/

Bilo je već sasvim jasno ko će pobijediti i ko će osvojiti grupu Mundobasketa u Fošanu, kada su navijači Srbije najglasnije do tada zapjevali selektoru: "Uzmi Sale svjetsku titulu...".

Naslonjen na zaštitnu ogradu kraj klupe, morao je da čuje njihove riječi, ali im nije otpozdravio, već se samo polako prekrstio, a to nije promaklo onima koji su iščekivali njegovu reakciju.

"
Ma ništa, nešto sam ja sam sa sobom...", rekao je "Nacionale" na konferenciji za novinare poslije Italije, bez želje da objašnjava javnosti svoj gest, niti da dalje ulazi u simboliku.

Štagod pomislio i uradio u tom trenutku, selektor je pred sobom imao zaista dominantan tim, koji je još jednom znao kada da "zapne" i kada da iskoristi svoje prednosti protiv rivala, koji je postajao sve nervozniji dok je meč odmicao.

Izvor: MN PRESS

"Ko gubi ima pravo da se ljuti", rekao je novinarima dobro raspoloženi Raduljica, "iks faktor" pobede, koji je posle žestokog udarca Danila Galinarija pao na parket i samo popreko pogledao rivala, kapitenski svestan da ne bi trebalo da reaguje.

Malo kasnije, ponovo je zakuvalo otprilike na istom mjestu, na kojem je Heket snažno faulirao Jokića, a on žestoko odgovorio. Iza Đorđevićevih leđa, Stefana Jovića su pomoćni treneri držali i rukama ga "svukli" sa ograde, koju je umalo preskočio u namjeri da uleti na parket i da u afektu napravi štetu i sebi i ekipi.

Poruka Italijanima (i ostalima): Ne damo na SEBE i nećemo se povlačiti!


U četvrtak ujutru, "orlovi" će krenuti avionom ka zanimljivijoj i izazovnijoj fazi Svjetskog prvenstva u Vuhanu, gde niko ko navija za Srbiju neće računati da li će pobeda protiv Portorika u petak biti dovoljna za četvrtfinale i da li će trijumf protiv Španije u nedjelju biti način da se izbjegne SAD pre finala.

Poslije Fošana je potpuno jasno. I da do završnice ne padnu ni" kostur" turnira, ni šampion - Srbija će biti spremna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC