• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinez koji obožava Srbiju: Dobićete Amere!

Autor mondo.rs

"Napred Srbija!", rekao nam je veseli navijač Srbije u dresu Miloša Teodosića iz Klipersa. Upoznajte Kineza koji je zavolio našu košarku zbog sjajnih nastupa prethodnih godina...

 Kinez navija za Srbiju pred Srbija - Portoriko Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Prije nekoliko dana Bogdan Bogdanović začudio se podrškom u Kini poručivši da je "nemoguće da su to sve Srbi", pa se čak našalio da smo igrama "kupili" domaće navijače.

I zaista je tako!

Ne samo na ovom turniru, nego i na prethodnim, Srbija je zbog dobre košarke dobijala pažnju neutralnih navijača, a među njima je bilo i jedan Kinez koga je naš reporter Mladen Šolak upoznao pred meč između "orlova" i Portorika, koji možete uživo pratiti na MONDU.

Obukao je beli dres Miloša Teodosića iz Los Anđeles Klipersa i došao čak iz Guangdžoua da bi podržao Srbiju - koju je prethodno pratio i u prvoj grupi u Fošanu.

"Pratim njega i Srbiju već nekoliko godina, zapravo od jednog Evropskog prvenstva. Sviđa mi se kako igra on, kako igra Srbija, uvek napravite neka čuda... Očekujem da Srbija pobijedi SAD jednog dana, a ovoga puta djeluje da možete. Došao sam iz Guangdžoua da vas podržim, prije toga sam dolazio i u Fošan, a ovo će biti sjajna utakmica. Napred Srbija!", poručio je ovaj navijač iz Kine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC