• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanu falio otkazani trening

Autor mondo.rs

Aleksandar Đorđević hvali pristup utakmici i igru protiv Portorika, ali opominje da ne treba "poletjeti", jer je razlika u kvalitetu dvije ekipe očigledna.

 Srbija-Portoriko-90-47-izjave-Aleksandar-Djordjevic-Bogdanovicu-nedostajao-trening-sutne-1800-puta Izvor: MN PRESS

/Mladen Šolak, izvještač MONDA sa Svjetskog prvenstva u Kini/

Kako je završila prvi dio Mundobasketa, Srbija je započela i drugi - ubjedljivom pobjedom.



"Orlovi" su u petak deklasirali Portoriko i napravili dobar uvod za najvažniju utakmicu grupnih faza - protiv Španije u nedjelju.

Nakon meča u kojem je srski tim razbio rivala i zabavljao kinesku publiku, selektor Aleksandar Saša Đorđević nasmijan je razgovarao sa izvještačima beogradskih redakcija.

U komentaru meča, on je akcentovao činjenicu da je njegov tim bio bez treninga od duela protiv Italije u Fošanu u srijedu.

"Ozbiljan pristup je doprinio ovolikoj razlici. Dobro smo rasporedili minute i to je bilo jako dobro. Uštedjeli smo jedan trening, koji nam je bio dodijeljen u terminu koji nam apsolutno nije odgovarao i očigledno je to Bogdanoviću najviše falilo, jer on voli da šutne od 1.000 do 1.800 puta na takvim treninzima".

"Međutim, mislim da smo odigrali na pravi način, mislim da je postojala odbrambena želja, odgovornost koja me hrabri, lopta i dalje ide, imali smo 30 asistencija, ali ovo nije znak... Portoriko je ekipa za poštovanje, ali u ovom trenutku mislim da je razlika u kvalitetu očigledna".

Nikola Milutinov proveo je na terenu 12 minuta i nije bio raspoložen dok je prolazio pred novinarima. Tokom meča je u jednom trenutku zatražio izmjenu...

"Sve je u redu. Nije odigrao prvo poluvrijeme, pa je možda zato ušao u zamor, poslije se vratio... Tražim igru i na centre, kao i na sve. Ali moramo da shvatimo da veliki igrači rade veliki posao u odbrani, posebno Nikola, koji se trudi, 'zatvara', a ja volim nekad malo više da nagradim 'unutrašnje' igrače...".

Na pitanje da li je Milutinov ljut zbog nečeg, Đorđević je odgovorio kratko:

"Ne, ne... Pitajte njega".

Pred reprezentacijom Srbije je u subotu dan odmora i pripreme za duel protiv Španije, u meču koji bi mogao da odluči koja ekipa će u četvrtfinale kao prva, a koji kao druga iz grupe.

Igrači su se bacali za loptom i na 30 razlike.

"Kad vam protivnik priđe i čestita poslije ovakve pobjede, onda to znači da nisi potcijenio igru. Igru bi trebalo poštovati. To su bile moje riječi u svlačionici. Da mora da se igra na pravi način", rekao je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC