• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

#MONDOBASKET: Litvanci već igraju eliminacije

Autor mondo.rs

Za neke reprezentacije sa suprotne strane žrijeba već su počele eliminacione utakmice. Grci bi mogli da "zakuvaju čorbu".

 Kada-igraju-orlovi-Kina-2019-raspored-utakmica-i-TV-prenosa-na-RTS Izvor: MONDO

Dok se reprezentacija Srbije na prvom pravom treningu po dolasku u Vuhan bude "namještala" za najveći izazov od okupljanja u julu, prve mečeve u drugoj fazi šampionata odigraće ekipe sa suprotne strane žrijeba.

Ujedno i ekipe sa kojima bi "orlovi", ako sve bude teklo po planu, mogli da se sastanu u polufinalu #Mondobasketa.

Neporažena Australija pokušaće to da ostane i poslije četvrtog meča na šampionatu u kom će se od 10 časova uz prenos na SportKlubu 2 sastati sa najvećim iznenađenjem #Mondobasketa, prijatnim naravno, Dominikanskom Republikom.

Popodnevni termin u Grupi L, uz direktan prenos na RTS od 14 časova, rezervisan je za pravi evropski derbi između Francuske i Litvanije u koji ekipa Vensana Kolea ulazi sa skorom 3-0 iz prve runde.

Litvanci, međutim, poslije poraza od Australije rezultatom 82:87 na zatvaranju prve faze takmičenja već danas, 8. dana šampionata, igraju svoju prvu eliminacionu utakmicu jer...

Ako je za očekivati da "Oziji" pobijede Dominikansku Republiku, Litvanija bi još jednim porazom praktično "riješila" pitanje učesnika četvrtfinala iz Grupe L, poslije čega bi Francuska i Australija odlučivale o prvom i drugom mjestu.

Malo ko je to predviđao pred start #Mondobasketa, ali reprezentacija Brazila koju sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Aco Petrović ima priliku da već u četvrtoj utakmici na turniru obezbijedi učešće u četvrtfinalu, nakon što je u prvoj fazi zabilježila podvig i pobijedila Grčku.

Brazilci od 10.30 uz prenos na SportKlubu 1 igraju sa ozbiljnom ekipom Češke, koja je iz prve faze ponijela poraz od Sjedinjenih Država, pa joj je neophodna pobjeda kako bi se u punoj mjeri vratila za borbu za četvrtfinale.

"Čorbu" bi mogli da "zakuvaju" Grci u direktnom prenosu na RTS od 14 časova kada će odmjeriti snage sa neporaženim, ali ne i nedodirljivim Amerikancima, za čiji skor 3-0 najveću zaslugu imaju eliminisani Turci.

Pratite #Mondobasket uz naš portal, očekuju vas i izvještaji sa treninga Srbije u Kini, ali i fotke, video snimci i statistika sa ostalih mečeva.

TV PRENOSI

10.00 / SK2 / Australija - Dominikanska Republika

10.30 / SK1 / Brazil - Češka Republika

14.00 / RTS / Francuska - Litvanija

14.30 / RTS / SAD - Grčka

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC